Asilzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazen yapay zeka ile basit bir araç geliştiriyorsun ve ufak bir hata tespit ediyorsun hatayı düzeltirsek ai nin geliştirdiği araçta bir çok hata tespit ediyorsun ve saatlerce bunu düzeltmek için uğraşıyorsun. Ufakcaık bir araçta bile bir çok sorunla karşılaşabiliyorsun ve düzeltmeknin ne kadar zahmetli olduğunu anlayabiliyorum.
Bu basit örnekten yola çıkarsak sizin geliştirdiğiniz sisteme ciddi anlamda hayranlık duydum. Hayal gücüme sığmayan bir proje. Ayrıca projenin yerli olması da ciddi anlamda beni çok gururlandırdı.
15. kişi olarak çaycı olarak ekibe dahil olup bu gelişimi canlı izlemek bile beni çok mutlu eder açıkcası Hayranlık derecemi daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

Hosting firması konusunda hiç tecrübem yok ama konularınızın çoğunu okuduğumda size ciddi anlamda geri dönüş yapacak sistemin gelişmesine katkı sağlayacak bir firmanın olması gerektiğinin kanatindeyim. Bu firma da bir çok hosting firmasına referans olacağını düşünüyorum. O Yüzden "gosting firması açacasım geldi" yazdım.

Çok teşekkür ederim yorum için evet biz destek bekliyoruz görüşmeler yapıyoruz hosting firmaları ile fakat daha önce bir konuda belirttim belki bu konuda olabilir hosting firmaları deneme yapmaya çekiniyorlar; haklılarda zaman gösterecek diyelim zamanla daha oturmuş olacak şuan hatrı sayılır kullanıcı kitlemiz var yavaş yavaş bakalım.

Çaycılık ile bir espri dönmüş projede sanırım atıfda bulunuyorsunuz estafurullah sadece yılların birikimi işte
Gosting açarsanız haber verin o halde