donanim.net-oyunalemi.com
Selamlar,
Konsol/PC fark etmeksizin son zamanlarda oynadığınız favori 5 oyununuz hangi oyunlar?
Bu aralar oynayacak oyun bulamıyorum. Hangi oyuna heveslensem canım sıkılıyor haftada 2-3 saatten fazla oynayamıyorum.
Ayrıca benim son yıllarda oynadığım favori oyunlarımı da paylaşayım. Belki beğeneceğiniz bir oyun çıkabilir;
1- Big Ambitions: New York şehrinde sıfırdan en zengin olmaya çalışıyorsunuz. İşletmelerde çalışıyor, kendi işletmelerinizi kuruyor ve zamanla büyüyorsunuz. 50+ saat oynanış süresi sunuyor.
2- News Tower: Eski bir gazete binasını devralıyor ve gazeteyi başarıya ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Gördüğüm en kapsamlı simülasyonlardan birisi diyebilirim. Rahat 30-35 saat oynanış süresi sunuyor.
3- Manor Lords: Orta çağda yerleşim kuruyorsunuz. Strateji/simülasyon harmanlaması çok iyi bir oyun. Henüz tam sürümü çıkmasa da oynarken aşırı keyif alabilirsiniz. Her save ortalama 5-6 saat oynanış sunuyor.
4- Kingdom Come: Deliverance II : Orta çağda geçen harika bir rol yapma/aksiyon oyunu. Oynanışları biraz kafanızı karıştırabilir fakat 100 saatten fazla oynanış süresi sunuyor.
5- Project Hospital: Kapsamlı bir hastane kurma/yönetme simülasyonu. Gerçekçilik olarak en iyisi. Ek paketlerle beraber 100 saat oynanış sunabiliyor.