caminci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürekli annem rahatsız dediği için insanlar bunu kullanır. Biz de genelde zora düşmüşe yardım etmek değil zora düşmüşten faydalanmak daha yatkın bir davranış. Bir-iki neyse ama her konuda annem de hasta bak herkes akıllı olsun şeklinde yazmak hem etik değil hem de bir işe yaramaz gördüğün gibi ters teper.
@caminci; kötü insanları bu sayede anlamış oluyorum. Annem hasta demenin neyi etik değil. Hastalık ayıp mı bunu paylaşmak ayıp mı. Bence bazı insanların yalnızca görünüşleri insan. Bir kalpleri yok. Örnek siz. Bu düşünceleri taşımak yerine güzel düşünceler de taşıyabilirsiniz. Ben o kadar konu açar ama hiç kimseyi kırmadan konuşurum. Bende biliyorum insanların canı nasıl acıtılır ama yapmıyorum. Neden biliyormusunuz kalbimde iyilik duygusu var. Ve şunu da biliyorum. Rabbim insana göre dert veriyor. Bu kulum bu derdi taşıyabilir.

Konumda yalnızca vaktimi alan ve cevap vermeyen insanlara, iş yaptırıp paramı vermeyen insanlara atıfta bulunmuşum. Annemde hasta herkes akıllı olsun diye birşey yazmamışım. Akıllı olmayı insanlara ben öğretmiyorum. Rabbim herkese akıl vermiş kullansınlar diye.

Benim konularımı okumayın örneğin. Mesela okumadığınızda rahatsız da olmayacaksınız.