Merhaba,
Premiere Pro ile proje bazlı çalışıyorum, sosyal medya ve reklam kurgusu benim ana işim.
Elimdeki iş: youtube.com/@metagrupads kanalında 2023-2026 arası kendi ürettiğim 83 reklam kreatifi ve short var - 12-90 saniyelik eğitim/SaaS reklam videoları, baştan sona Premiere ve Photoshop ile. Oradaki izlenmeler kendi reklam kampanyalarımdan geliyor, müşteri sonucu değil, onu peşinen söyleyeyim.
Şu an düzenli devam eden bir işim de var: İngilizce bir YouTube kanalı için iki kameralı, ayrı ses kaydıyla çekilmiş 20-30 dakikalık çekimleri senkronlayıp kurguluyorum, haftada 3-6 video.
Yapabildiklerim: speed ramp, maskeleme, temel tracking, altyazı, brief'e göre dinamik sosyal medya kurgusu. After Effects'i kullanıyorum ama ileri seviye motion graphics / karakter animasyonu benim güçlü tarafım değil - ağır AE işi çıkarsa baştan söylerim, sonradan sizi bekletmem.
Fiyat (iş başı, çekim malzemesini siz verdiğinizde):
- 15-60 sn sosyal medya / reklam kurgusu: 750 TL
- 1-3 dk, çoklu kaynak + altyazı: 1.500 TL
- Daha uzun veya çok kameralı işler: dakika bazlı konuşalım
Düzenli hacimde bu fiyatlar aşağı iner, ilk işi görüp netleştirmek en doğrusu.
Bir konuda net olayım: şahsım adına çalışıyorum, fatura kesemiyorum. İlanda zorunlu olmadığını yazmışsınız, yine de baştan bilmeniz için yazıyorum.
İletişim konusunda: mesaja aynı gün dönerim, yetiştiremeyeceğim işi baştan söylerim, teslim tarihi kayarsa siz sormadan haber veririm.
İlgilenirseniz buradan yazın, referans videoları ve iletişim bilgilerimi ileteyim.
Koray Nar