Beyaz eşya, elektronik ve dayanıklı tüketim bayileri için geliştirilmiş,
tek kurulumla sınırsız bayiye hizmet veren bulut tabanlı bir yönetim sistemi. Tekliften siparişe, kampanyadan marka hakedişine, stoktan kasa ve bankaya kadar bir bayinin günlük işini tek panelde toplar.
Sistemin iki paneli var:
- Yönetim paneli: Platform sahibi burada bayileri, ortak ürün kataloğunu, fiyatları ve marka kampanyalarını yönetir.
- Bayi paneli: Her bayi kendi satış, stok, cari ve finans işlerini burada yürütür. Bayilerin verileri veritabanı seviyesinde birbirinden ayrıdır.
Kimler için?
- Birden fazla bayiye yazılım hizmeti vermek isteyen firmalar (SaaS olarak kiralama)
- Kendi bayi ağını tek merkezden yönetmek isteyen distribütörler
- Çok şubeli beyaz eşya ve elektronik mağazaları
Özellikler
Katalog ve fiyatlandırma- Marka bazlı kategori ağacı ve otomatik kategori kodu üretimi
- Merkezi ürün kataloğu; bayiye marka ve kategori bazında görünürlük
- Toptan, liste ve fiyat farkı ayrımı. Bayi isterse kendi fiyatını tablo üzerinden toplu girer
- Belge tarihine göre fiyat: geçmiş tarihli belgede o günün fiyatı kullanılır
- Toptan fiyatı olmayan ürüne, marka ve ürün grubu marjından tahmini maliyet önerisi
- Excel'den toplu ürün, fiyat ve kampanya aktarımı; önizleyip onayladıktan sonra kaydedilir
Kampanya motoru- Marka kampanyaları: yüzde indirim, sabit tutar desteği, ürün paketi kampanyaları
- Hediyeli kampanyalar: birden fazla hediye ve seçmeli hediye (müşteri seçeneklerden birini seçer)
- Tekil kampanya: ürün başına fiyat farkı, nakliye/montaj şartı ve tarih aralığı
- Bayinin kendi paket kampanyaları: ürün seti için sabit paket fiyatı
- Satış ekranında uygun kampanyalar otomatik bulunur ve gösterilir
Teklif, sipariş, teslimat- Adım adım satış sihirbazı: müşteri, ürün kalemleri ve ödeme
- Kalemler paketler halinde gruplanır; paket fiyatı kalemlere otomatik dağıtılır
- Teklifi tek tıkla siparişe dönüştürme, teklif geçerlilik süresi
- Sipariş aşamaları: taslak → onay → teslimat → tamamlandı; ayrıca iptal (iptal nedeniyle) ve iade
- Kalem bazında kısmi teslimat, depodan otomatik stok düşümü, teslimat fişi
- Tamamlanmış siparişi sonradan düzenleme; kampanya ve hediye hesabı yeniden yapılır
Ödeme ve tahsilat- Nakit, havale, kredi kartı ve elden taksit
- Banka ve taksit bazlı kart komisyonu. Oranları platform belirler, bayi isterse kendi oranını tanımlar
- Elden taksitte vade farkı, peşinat ve otomatik senet üretimi ve basımı
- Bir siparişte birden fazla ödeme yöntemi; her yöntem için planlanan, tahsil edilen ve kalan tutar
- Tahsilat ekranında kalan tutar otomatik dolar
Finans- Kasa, banka hesabı, kredi kartı ve POS cihazı tanımları
- POS tahsilatlarının valör gününde bankaya otomatik aktarımı
- Hesaplar arası virman, gelir ve gider hareketleri, anlık hesap bakiyeleri
- Çek ve senet portföyü: tahsil, ciro, ödeme; vadeye göre takip
- Müşteri cari hesabı ve yazdırılabilir cari ekstre
Marka hakedişi- Fiyat farkı ve paket kampanya ödüllerinden marka × ay bazında hakediş dönemleri
- Siparişe muhasebe programındaki fatura numarasının girilmesi ve nakliye/montaj şartı kontrolü
- Kapanan dönemdeki siparişler kilitlenir; hakediş ödemesi bankaya otomatik işlenir
Stok- Birden fazla depo; giriş, çıkış, depolar arası transfer ve sayım fişleri
- Stok bakiyeleri ve hareket geçmişi
- Bayi bazında negatif stok izni ayarı
Belgeler ve PDF- Teklif, sipariş, teslimat fişi ve senet için PDF çıktı
- Tasarım stüdyosu: hazır şablonlar, düzenlenebilir sütunlar, metin blokları
- Bayinin kendi logosu, rengi ve firma bilgileriyle belge basımı
Kullanıcı ve yetki- Modül bazlı yetkiler, hazır rol şablonları; bayi isterse şablonu kendine göre değiştirir
- Kayıt görme kapsamı: yalnız kendi kayıtları / şubesinin kayıtları / tümü
- Şube yönetimi, şubeye bağlı kullanıcılar
- Bayi kodu + e-posta + şifre ile giriş (bayiye özel alt alan adı gerekmez)
- Kişisel veri onayı (KVKK), ekranda telefon ve tutar maskeleme, işlem kayıtları (audit log)
Raporlama ve veri aktarımı- Tüm listelerde sunucu tarafında filtreleme, sıralama ve sayfalama
- Listeleri Excel veya CSV olarak dışa aktarma; toplu içe aktarma için örnek şablonlar
Teknik altyapı
- Backend: Node.js 22, NestJS, TypeScript, Prisma ORM
- Veritabanı: PostgreSQL 16, bayi ayrımı veritabanı seviyesinde (Row Level Security)
- Kuyruk ve önbellek: Redis + BullMQ; ağır Excel işleri ayrı bir arka plan servisinde çalışır
- Frontend: React, Material UI, React Query; yönetim ve bayi için iki ayrı panel
- Para hesapları: Kuruş hassasiyetinde, ondalık hata yapmayan tek bir hesap modülü
- Testler: 1.200'ü aşkın otomatik test (para hesabı, kampanya ve yetki senaryoları dahil)
- API: REST (/v1), Swagger dokümantasyonu
- Kurulum: AlmaLinux 9 için hazır kurulum betikleri (nginx, systemd, Let's Encrypt SSL), otomatik veritabanı migration'ları, demo verisi yükleme scripti
Canlı Demo
İçinde örnek veri olan tam çalışır bir sistem: siparişler (tüm aşamalarda), teklifler, marka ve bayi kampanyaları, stok fişleri, kasa/banka/POS hareketleri, çek/senet portföyü ve marka hakediş dönemleri.
Yönetim paneli (platform sahibi) 🔗
https://iyyonetim.ankapix.comBayi paneli 🔗
https://iybayi.ankapix.comŞube ve rol yetkilerini denemek için ek bayi kullanıcıları (bayi kodu DEMO01, şifre Demo-Kullanici-2026!):
- satis1@demo.ankapix.com (Satış, Merkez Şube)
- satis2@demo.ankapix.com (Satış, Ataşehir Şube)
- mudur@demo.ankapix.com (Şube Müdürü, Ankara)
Demo verileri örnek amaçlıdır. Satış
- Satış şekli: Tam kaynak kod satışı (backend, iki panel, veritabanı şeması, kurulum betikleri)
- Önerilen sunucu: 2 CPU, 4 GB RAM, AlmaLinux 9
Ücret: 325.000 TL Teknik Destek
- Satış sonrası 1 ay ücretsiz teknik destek
- 1 ayın sonrasında destek ve ek geliştirme talepleri için ücret ve kapsam karşılıklı görüşülür
İletişim: +90 505 036 8248