nike adidas gibi özellikle herkes tarafından bilinen marka yüklemeyin. vero listesini ebay paylaşıyo zaten ordan bakabilirsiniz.
payooner doğrulamalarını istendiği gibi yaparsanız sorun olacağını sanmıyorum.
zdn yazılımını zaten kullanıyorum o yüzden evet tek tıkla herşeyi yapıp gönderiyorum siparişi. kullanmak zorunda değilsiniz, eskiden o özellik yoktu kopyala yapıştır ile kendim yazıyodum.
aktif olarak usa amazon hesabınız varsa onu kullanın tabiki. kendi adınıza birden fazla hesap açmaya çalışmayın. her bilginin doğru olduğundan emin olun yeterli çünkü ilk siparişinizde adres,kimlik, kart bilgilerinizi doğrulamanızı isteyecek.
ürün bulmak için videolar izleyebilirsiniz. zamanla öğreneceksiniz. videoda bahsettiği gibi analiz araçları mevcut dilerseniz ödeme yapıp onlarıda kullanabilirsiniz. ben kullanmıyorum ama iyi iş yapıyor.
Hocam adresi nasıl girdiniz?
Atıyorum, Hayriye emin mah. cemal ağa sok. no:xx Daire:xx city: beylikdüzü state: İstanbul (adres bir kişiye ait değildir tamamen sallamasyon) ikametgahta mah. sok. olarak yazıyor, sizde bu şekilde mi girdiniz? yoksa mahallesi, sokağı vs. şeklinde mi? : iki nokta kullanmıyoruz ancak nokta kullansak sorun olur mu?