MevLut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında problemi kendiniz son cümlede belirtmişsiniz hocam. "Motivasyon".
Eğri oturalım doğru konuşalım.
Eğer bu işi sadece para için yapıyorsanız kazandıran sektörlerde istemeseniz de emek vermek zorundasınız.
Belirli bir kazanca ulaştıktan sonra ise keyif aldığınız projelere odaklanmalısınız.

İşin site tarafında çok fazla gelir modeli kalmadı. Şuan kurumsal/saas projeler tutuyor.
X'de Topluluklar ön plandan çekilince forumlar biraz daha alevlendi.

Ama günün sonunda web taraflı çok fazla kazanç var mı derseniz Türkçe dilde yok.
Benim gözümde eğer bizzat içeriği kendiniz çekmiyorsanız IG / YT vb. işler tamamen şans işi.
50 hesapla aynı anda iş yapan tanıdıklarım var. Biri tutsa yolumu bulurum diyor. Belirli kriterleri elbette var ama bence şanstan öte değil.
Öncelikle teşekkürler. Ortalama 1.5 yıldır Youtube'a içerik yüklüyorum. Şans faktörü sanırım var, ama yine de bir işin doğruları vardır. En büyük kısım yine insandan geçiyor sanırım. Yapay zeka da kullandım, kendim de edit yaptım. Bir türlü yine bizim elimizden geçiyor iş sanırım. Premiere pro'da kendim editliyorum.

8-9 saat edit icin uğraştığım videoyu Youtube sadece 30 kişiye önerince biraz kırılmadım değil Ama Youtube'un bundan haberi yok.

Biraz istikrar, biraz rüzgarı arkana alarak şans faktörü belki de. Elbette pes etmiyorum, ama direnç zayıflıyor

Edit: Bu arada hem Türkçe hem İngilizce içerikler denedim.