AtesLisans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. aynı ürünleri farklı fiyatlar ile yüklerseniz daha iyi olur. bu sayede kendi hesaplarınız arasında rekabet oluşturursunuz.
2. 10 dolarlık zdn paketi ile 50 adet ürün yüklemesi yapabilirsiniz. diğer paketlerin detayları sitede yazıyo zaten.
3. mağaza açılmadan önce yaklaşık 1 hafta kadar çerez kasmanız önemli. bu işlemden sonra mağazayı açabilirsiniz.
her hafta x2 şeklinde gidebilirsiniz. 1. hafta 3 ürün, 2. hafta 6 ürün vs vs şeklinde. daha sonrasında limitleriniz mağazanız vs oturduğunda daha fazla yükleyebilirsiniz.
4.ürün ucuzsa hiç uğraşmayın iadeyi yapın ürün müşteride kalsın. bu sayede pozitif feedback alma şansınız da olur. değilse, müşteri neden iade istediğini belirtir. sizde bu mesajı aynı şekilde alıp amazona gidip iade talebi açıyosunuz. ups kargo adresten gelip teslim alıyor ürünü. labelda amazon etiketi vs yok. kargo şirketi ups olduğu için sorun olmuyor.
5.evet kendi amazon hesabınız ile kendi kartınızla ürünü alıyosunuz. kargo takibi haliyle amazonda gözüküyor ve zdn de otomatik olarak ordan bilgileri çekiyor.
6. payoneer açmak yeterli. para çekim limiti min 50 dolar.
Cevaplar için teşekkürler hocam,videonun tamamını izledim;
  • marka ürün yüklenmemesi gerektiğini belirtiyor, ancak örnek olarak disney vs. gibi bir markanın ürünü üzerinden ilerliyor videoda, siz marka yüklüyor musunuz? Nike, adidas vs. bilindik markalar yüklemeyin diyor.
  • payoner hesabım vardı daha önceden sonra onu destekten komple kapattırdım, farklı bir mail ile tekrar açsam sorun olur mu bilginiz var mı?
  • Auto copy olayını anlatıyor videoda, adresi kolay kopyalıyorsunuz filan diye, siz kullanıyor musunuz? Kullanmak gerekiyor mu? Kullanmazsak çok zorluk yaşar mıyız?
  • Amazon konusunda benim kullandığım aktif bireysel hesabım var, bunu kullansam sorun yaşar mıyım hocam siz de bu şekilde mi yapıyorsunuz ? yoksa sıfırdan hesap mı açtınız?
  • Satış yapacağınız ürünleri/çok satan ürünleri amazondan nasıl buluyorsunuz? Bulmak için ücretsiz bir yöntem var mı? Videoda bir siteden bahsediyor 15 dolar gibi önerir misiniz?

Birkaç güne işlemlere bende başlamayı düşünüyorum.
Teşekkürler,