Hocam 6 kere gittim. Her gittiğimde 1 ay kaldım.
Öncelikle süper bir karar. Ama Tayland eskisi kadar ucuz değil maalesef. Sezonunda değilde bitik sezonda giderseniz ev kirleri inanılmaz düşüyor. Uzun süreli anlaşma yaptığınız için sezonunda ucuz kalmış oluyorsunuz. Eğer yaşamak için gidiyorsanız en uygun yer Bangkok. Biraz merkezden uzak yerlerde Conda lar falan oluyor. Onlar aylık 15,20 bin baht seviyesindeydi en son.
Siz orda nasıl sürekli kalacaksınız? Emeklimisiniz? Yada dijital nomad vizesi ile mi?
Birde Phuket'e gidecekseniz eğer Hakan Melek diye biri Türk var orda bu işleri yapıyor. Ev otel kiralama falan.
hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim
ben home office uzaktan bilgisayar üzerinden çalışıyorum işimi gittiğim her yere götürebiliyorum o yüzden iş konusunda şuanlık bi kaygım yok
sadece ilk deneyimim olcak ve bunu tek başıma yapıcak olmak biraz tedirgin ediyor açıkcası

kaygı diyelim daha doğrusu
onun dışında baya kararlıyım normalde gelecek haziran gibi planlıyordum ama biraz daha erkene çekmeye karar verdim
tek bağımlılığım cafe + nargile bu ikisi benim için vazgeçilmez onun dışında burda alıştığım ne varsa aşağı yukarı ordada bulabilceğimi düşünüyorum
bakalım biraz heyecan biraz tedirginlik var ama gitme konusunda kafaya koydum