Böyle bir takımı destekleyen, karşılaşacağı tepkiyide göze alacak.
Ayrıca ben Trabzonlulara saygı duymayı Sakarya’da üniversite okuduğumda bıraktım.
Anadolunun herhangi bir yerinden çıkıp sizin yoğun olduğunuz bir bölgede en az 1 ay yaşayan herkes sizin puanınızı vermiştir hocam. Çoğunuz Türk bile değilsiniz zaten davranışlarınızdan belli oluyor bu.
Kimse Kürtlere hakaret bile etmiyor. Bak adam ne güzel bir yorum yapmış. Biz Kürtlere hakaret mi ediyoruz? Kürt milletini aşağılıyor muyuz? Kürt milletini küçük mü düşürüyoruz? Hayır, bunların hiçbiri yok. Altını defalarca çizdim. Her gün Kürtlerle oturuyorum, kalkıyorum. Birlikte yemek yiyoruz. Birbirimizin evinde kalıyoruz. Birbirimize bazen kız arkadaşlarımızı emanet ettiğimiz zamanlar bile oldu. Her şeyimizi emanet ediyoruz yani. O raddede yakınlığımız var. Ama biz kime konuşuyoruz? Sözde futbol kelimesi adı altına sığınan, amacı çok başka olan insanların güzellemesini yapanlara, çözüm süreci deyip sosyal medyada, dışarıda, orada burada halkı kin nefrete düşürecek yorumlar yapanları susturmayanlara, bunun seviciliğini yapanlara, art niyetli olanlara, Kürtlerin ırkını Kürtleri ağzına dolayıp da ben Kürdüm, Türk Kürdüyüm, öyleyim, böyleyim deyip başka şeylerin seviciliğini yapanlara konuşuyoruz. Bu yüzden bizi susturmaya çalışıyorlar.