asiyekosesurucu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Utanmadan amed taraftarı ile birlisip Bursaspor'a kufrettiler. Bursaspor Türk bayragina yapılan saygısızlık için düşman olmuştu onlarla. Yazıklar olsun.
Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben zerre sevmiyorum malum takımı ama tabiri caizse köpek gibi top oynuyolar canlarını dişlerine takıp. Diğer takımlar da azcık kendimizi yırtıp şunları dağıtalım diyemiyor. BJK'ye bile ezici bir oyun oynadılar adamlar lider oldu. Küme düşerler bu sene diye seviniyoduk ama böyle giderse düşmezler hatta avrupayı da zorlarlar. Futbolcuları da hep yabancı zaten.
LekeBebek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla gs yenilsin desteklemeyi bırakacağım nokta

Arkadaşlar bakın ben defalarca kez Twitter'da yazdım, kendi sayfalarımda yazdım, forumda başka konularda yazdım. Yahu bu adamların amacı futbol falan değil. Bu adamların tribünündeki insanlar zaten gerçek Kürt bile değil. Dün akşam terör sempatizanlığını övdüğü için forumdan ban yiyen bir üye var. Konusunu belki görmüşsünüzdür. Moderatörlere etiket attım. Gördüler, hemen olayı düzelttiler. Allah razı olsun. Altında bir tane adam profilinde neden Türk bayrağı var dedim diye bana WhatsApp'tan mesaj atıyor, bir şeyler söylüyor. Ne söylediğini kendi de bilmiyor, ne savunduğunu kendi de bilmiyor. Adamsa söylediğim şey çok basit. Sen bu sempatizanlara sevgi duyduğunu gösterecek cümleler yazıyorsun. Ben de sorarım, o zaman profiline Türk bayrağı yerine başka bir bayrak koy.

Bu ülkede vatanını milletini bilen Kürtler de var. Onlar bu şekilde Amedspor'u zaten desteklemiyorlar. Bu yapılanmanın futboldan uzak olduğunu. Madem Amedspor Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanmış Türkiye'nin bir takımı, o zaman neden bu tribündekileri tamamen temizlemiyor?