werfection16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
" Claude Baba " sadece yazılım bilmeyenlere iş yapmıyor hocam biz yazılımcılara da yapıyor. Artık, bütçe gerekli ya da yatırım almamız gerekli başka türlü bu işi çıkaramayız diyeceğimiz veya dediğimiz ne proje varsa yatırımsız çok düşük bütçeler ile halledebiliyoruz. Hatta öyle bir seviyeye geldik ki birkaç ayımızı alacak işler bir haftaya kadar kusursuz halde product aşamasına yaklaşır oldu.

Bazı yazılımcı arkadaşlar bunu negatif değerlendirilebiliyor. Ben bu konuda algının kapalı olduğunu düşünüyorum. Yazılım işi mantık ve fikir üzerinedir (zannımca). Eğer fikirler üretemiyorsan zaten bir robottan farkın olmuyor. Bir örnek vermek gerekirse : İngilizce öğrenip çeviri yapmaktan ibaret gibi oluyor : )

Gerçekten işin ehli insanlar için düşünsenize yıllardır rafa kaç proje yazdı bütçe yetersizliğinden, ekip yetersizliğinden dolayı. Bunların hepsi şuan eminim ki sessizce yürütülüyor

Bir yazılımcı olarak eskisinden çok daha güçlü hissediyorum : ))

Düzenleme : Yazılım bilmeyen biri neler yaptırabiliyor, birde bilenin aklından neler geçiyor bir düşünün
Aradığım yorum buydu hayatımın büyük bir bölümü projelerime ve fikirlerime ayıracağım süreyi müşterilerime ayırmakla geçti artık ben müşterilerime claude ise benim fikirlerime ve projelerime vakit ayırıyor.