Ya gerçekten anlamıyorum.
İnsanlara işe başvuracağı zaman neden istediği fiyatı kendi söylesin ki ?
Sen işverensin, fiyatı senin belirlemen lazım.
Fiyatı çalışacak olandan bekliyorsun o halde günde kaç saat çalışacağını ve hangi gün izin yapacağını ve kaç gün izin yapacağını neden konuda sormuyorsunuz?
Bu kesinlikle etik değildir. Varsayalım senin kafandaki fiyat 15k, adamın biri gelse deseki ben 5k TL ye yaparım. Adama ne dicen "kardeşim o fiyat çok az ben sana 15k vereyim" mi diyeceksin.
Demiceksin neden biliyormusun;
Adam sana " ben bu işi 50K TL ye yaparım" dese bu sefer o bizi çok aşar diyeceksin ve onun verdiği fiyatı reddediceksin.
Hadi yanılttın bizi derim dedin, e o halde neden konuya bunu açık şekilde yazmıyorsun ?
Bu sebepten ötürü zaten sen kafanda bir fiyat belirlemiş oluyorsun ve o fiyatı açık bir şekilde konuya yazman gerek etik olması için şayet yazmazsan şu algı oluşur "Önceki personel bu işi 15K ya yapıyordu, şimdi madem bu adam 5K ya yaparım diyor. E o halde ben bu adama yaptırayım kalan da benim cebime kaar olarak kalsın"
Acilen bu konular hakkında forumun ve kategori kurallarına "fiyat eklemesi zorunlu" maddesi getirilmesini düşünüyorum.
Yanlış anlaşılma olmasın niyetim kimsenin konusu ne baltalamak ne de imajını zedelemek, yanlış anlaşıldıysam kusura bakma dost