eemrecakiirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sizi de böyle soru cvevap yapıyorum hakkınızı helal edin
1 uzak masa üstü olayı nasıl olur ksıa anatırsanız sevirinim
2 hocam yurt dışı işi bnde fiziksel ürün olacak korkutuyor çünkü tr den kargo vs vs korkutuyor
3 türkiye içinde yapabiliyor muyuz mantıklı mı
4 teşekkür ederim
Helali hoş olsun ne demek.
  1. Uzak masa üstü olayı şudur. Bir tane uzak masa üstü windows sunucu alıyorsun artık orayı kendi bilgisayarın gibi yönetiyorsun etsy ve etsy ile alakalı tüm girişlerini oradan yapıyorsun. Bunu yapma sebebi şu. Allah korusun birşey oldu etsy hesabın bloke oldu bir daha açacaksın bu sefer gidip yeni sunucu açıp yola devam edebilirsin ama kendi bilgisayarında çalışırken askı yersen bir daha o bilgisayardan her yaptığın işlemde yakalanır ve etsy hesapların hep kapanır.
  2. Korkacak birşey yok hocam ticaret bu risk almaya her zaman değer. Türkiye de kazanır mısın evet kazanırsın. Sana göre aylık 40-50 k kazançtı bana göre değil mesela. O yüzden o sana kalmış birşey. Bu rakamlar bana yeter dersen Türkiye içide satış yapabilirsin.
Ahh sana şunu da söyleyim ya benim iadesi şusu busu korkum var zaten kıt kanaat gireceğim bu işe diyorsan ve 4-5 ay değil 1-2 sene sonrada bir kazanç kapım olsun diyorsan bunun içinde sana komisyonculuk işine gir derim. Misal ben şuan peyzaj ve hazır çim işi yapıyorum iş geldi mi paslıyorum komisyonumu alıyorum. Sende çevrende varsa üretici, hizmet veren v.s konuş anlaş ben sana iş yollayacağım ne alacağım ne bitecek detayları konuş kur bir site yap seo v.s yine kazanırsın. Ama bunu yaparken şuna dikkat et kesinlikle ilgili firmaların telefonu v.s olmasın kendi telefonunla, kendi adresinle yap bu işi. Yoksa iki gün sonra kimse seni tanımaz.