Yapay zeka zamanla işi bilenlerin eline kalacak gibi. Çok merak ediyorum astra ile ne yapıyorsunuz? Fable ve astra gibi modeller ne kadar zeki olsada aşırı büyük, günlük kullanıma uygun değil. Çok nadir Bug veya cerrahi işlem isteyen altyapı & entegrasyon geçişlerinde kullanılır. En son iki hafta önce fable ihtiyacım oldu, iki haftadır fable kullanmıyorum opus high seviyesi bazen opus high planlama sonnet5 high sub agent kodlama yapıyorum.
Mevcut yazılımda sekiz sunucuya dağıtılmış şekilde çalışıyor, agent yapıları, sandboxlar vs saymıyorum.
Kısacası hangi iş için ne kullanmanız gerektiğini bilmiyorsunuz ve işe hakim olmadan “yap” diyip yaptırmaya çalışıyorsunuz gibi duruyor.
Hahah yapıcı eleştiri için teşekkür ederim. Astranın istediklerimi kusursuz şekilde yapması ve zaman kazandırması mükemmel bir his o yüzden düşük eforda kullanmayı tercih ediyorum. Ayrıca düşündüğünüz gibi körlemesine kullanmıyorum. Önce antigravity ile yapmak istediğim şeyleri bi ön kodlatıyorum sonra Freebuff ile denetletiyorum son aşamada astraya yapılan işi kontrol ettirip sorunlarını gidertiyorum. Sizin söylediğinizin aksine ben aynı sohbette ikinci bir promt göndermekten bile kaçınıyorum işi mümkün mertebe tek promtla bitiriyorumki bağlam büyümesin. Yinede mesajınız gülümsettiği için detaylı yazmak istedim