Herkese selamlar, hayırlı işler ve bol kazançlar değerli hocalarım/abilerim

Son dönemde piyasadaki genel iş durgunluğu hepimizin malumu. Askerliğime az kaldı ve şuan hali hazırda çalışmıyorum bundan ötürüde masraflar için + askerlik parası için hatrı sayılır paralar kazanmam gerekli. Ben de bu dönemi boş geçirmek yerine, hali hazırda oturtmuş olduğu tıkır tıkır işleyen bir sistemi olan, yanına güvenilir bir el arayan kişilerin işine dahil olmak istiyorum.

Amacım Tam Olarak Nedir?

Eskilerin "çırak" mantığıyla hareket etmek istiyorum. Elinizde kazandıran bir iş modeliniz, bir bayilik veya alt bayilik sisteminiz varsa; işin operasyonel yükünü veya ameleliğini bana bırakın. Siz bana işin nasıl yapılacağını öğretin, ben sizin adınıza o işi yürüteyim. İşiniz büyümeye devam etsin, ben de bu süreçte emeğimin karşılığı olan hakkımı alayım. Tamamen "kazan-kazan" odaklı, şeffaf bir çalışma arıyorum.

Altyapım ve Yapabildiklerim:

Bilgisayara ve dijital işlere uzak biri değilim. Özellikle kısa format video kurguları (CapCut Pro, Flow Pro),
Yapay zeka araçlarıyla görsel ve içerik üretimi, Genel sosyal medya hesap yönetimi (instagram) konularında pratik bir altyapım var.

Yani bana dijitaldeki bir operasyonu emanet ettiğinizde sistemi hızlıca kavrar ve adapte olurum. Bu konuda kendime ve dakikliğime çok güveniyorum. Belki beni yavaş yavaş tanıyınca anlarsınız.

Eğer "İşler yetişmiyor, yanıma işi öğreteceğim ve sonrasında yükümü alacak güvenilir biri lazım" veya "Bayim ol, şu sistemi sana öğreteyim beraber büyütelim" diyen hocalarım varsa detayları konuşmak isterim.

Herhangi bir şekilde sermaye gerektiren işler ile ilgilenmiyorum çünkü durumum ortada.

İlgilenen hocalarım/abilerim iletişime geçerse sevinirim.

Herkese iyi forumlar dilerim!