offline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

7/24 çalışacak bir yazılım/bot sistemi için stabil Windows VDS arıyorum.

Tercih edilen özellikler:

• Windows Server 2022 veya 2025
• Orijinal/lisanslı Windows
• Minimum 4 vCPU
• Tercihen 8 GB RAM
• Minimum 80 GB SSD/NVMe
• Sabit IPv4
• Tam Administrator yetkili RDP erişimi
• Minimum 100 Mbps, tercihen 1 Gbit bağlantı
• Türkiye lokasyon olabilir
• Yüksek uptime / stabil altyapı
• Mümkünse snapshot veya yedekleme imkânı

Sunucuda Python backend, worker, PostgreSQL ve Cloudflare Tunnel gibi servisler 7/24 çalışacaktır. GPU ihtiyacım yok.

Trial Windows veya süreli lisans istemiyorum. Production kullanımına uygun, lisans konusunda sorun yaşamayacağım bir çözüm arıyorum.

Teklif verirken lütfen:
- CPU modeli
- vCPU
- RAM
- Disk
- Port hızı
- Trafik limiti
- IPv4 durumu
- Windows lisans durumu
- Lokasyon
- Aylık fiyat
- Yedekleme/snapshot seçeneği

bilgilerini belirtirseniz sevinirim.

Uzun süreli kullanmayı düşünüyorum. Uygun ve stabil hizmet arıyorum.
Merhabalar,

Şirketimiz ve teknolojik altyapımız hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, lütfen https://www.hayalhost.com/bizi-taniyin/ adresini ziyaret ediniz.

HAYAL20 promosyon kodu ile siparişlerinize özel %20 sepette ekstra indirim alabilirsiniz.

Forum üzerindeki sunucu satış konumuza ulaşmak için bu bağlantıyı kullanarak ziyaret edebilir, sitemizde yer alan Bulut Sunucu ( VDS ) paketlerini incelemek için ise doğrudan bu bağlantıyı ziyaret ederek göz atabilirsiniz.

İhtiyaçlarınızı karşılamak adına en uygun VDS - Bulut sunucu çözümlerini sunmak için buradayız. Hayalhost olarak, %100 yedekli Dell EMC Unity altyapımız ve yüksek performanslı XEON PLATİNUM işlemcilerimizle, projelerinizi güvenle destekleyecek modern ve güçlü bir hizmet sağlıyoruz. Sektördeki deneyimimiz ve ileri teknolojilerimizle sadece bir hizmet değil, aynı zamanda işinizin büyümesine katkı sağlayacak profesyonel bir çözüm sunuyoruz.

İhtiyaç duyarsanız R10 üzerinden Özel mesaj (PM) göndermek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. Direkt sitemize ulaşmak isterseniz bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sevgiler,
Hayalhost ekibi.