Sen şimdi niye alevlendin ki yazdığım mesajda rahatsız edici sıkıntı yapacak ne var ?
Bahsettiğin önerileri boşver daha iyisini expiredomains'den çok daha temizini bulabilirsin. İşin gerçeğine gelelim tüm paylaşımların açtığın tüm konulara aferin çok sağol iyiki varsın diyerek seni insanların pohpohlamasını mı istiyorsun ? öyle bir amacın varsa ChatGPT ile mükemmel anlaşırsın. Ayrıca burası bir Forum bildiğim kadarıyla da senin gibi terbiyesizlik yapıp ters tesr saçma sapan konuşulmadığı sürece insanlar istediği konuya mesaj yazabilir, YORUM KASMAK' için yorum yapınca ödül alınmıyor ki alınıyor olsa da uğraşmam zaten burada epeydir varım öyle düşüncem olsa mesaj sayım şu ankinden çok farklı olurdu.
Gelelim en önemli konuya; Benim projelerimin domainleri seni neden ilgilendiriyor burada bunu yazmandaki amaç nedir ?
paylaştığım domain iş yapabilir sana göre yapmayabilir bana nasıl ki rootali yok megacıbb gibi isimler saçma geliyorsa boş geliyorsa buradaki konudaki domainler de sana boş gelebilir demi ? sana boş gelmesi yada bana boş gelmesi boş geldiği anlamına mı çıkar cıkmaz insanların beni pohpohlamasına gerek bile yok paylaştığım konuları incelersen onlarca yazılımları insanlar kullansın bilinçlensin diye paylaştım pohpohlanayım diye değil yorumum seni niye bu kadar gerdi ki mesaj yazmak için yazmışsın bak buda göreceli birşey sana göre sen olumlu yorum yapmışsındır bana göre boş bir yorumda bulunmuşsun aynı kapıya cıkar