ikinci el ise uyguna olabilir. Şans işi. İncelemeden bir şey diyemem. Bazen sıfırının %10 fiyatına az kullanılmış orijinal ürün denk geliyor bazen yenisi fiyatına dandik çin malı geliyor. Şans işi biraz. Eğer yakınınızda bit pazarı varsa görerek almanızı tavsiye ederim. Ben arızalı diyehurda fiyatına 8li şarj cihazı almıştım. Sonrasında birkaç diyot, kondansatör, sigorta değiştirip toplamda 1 paket sigara fiyatına malettim. Bendekinde açma kapama yok. Telefon adaptörleri, laptop adaptörleri de alıyorum çoğu zaman. Hobi olsun diye tamir edip ya eşe dosta ücretsiz dağıtıyorum ya d akendim kullanıyorum. Şuna benzer cihazı 1 paket sigara fiyatına malettim. masa lambama sabitledim. 3-4 senedir kullanıyorum. Neredeyse resimdekiye aynı. Sadece açma kapama düğmesi yok. Teyp güç kablosu (ikili power) takıp 220'den çalıştırıyorum. Göstergede şarj olmayınca 0 Amper şarj esnasında 2.8 Ampere kadar görülüyor. Voltajı da görülüyor. Özellikle 18650 pil şarj ederken 4.2 Volt - 3.6 Volt gibi doğrudan şarj voltajı da görülüyor.