mrtlsatan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürün fiyatları stok v.s. kontrolleri için herhangi bir yazılım kullanıyor musunuz hocam yoksa herhangi bir masraf yapmadan her şey tamamen manuel mi ilerliyor? Amazon etiketli kutu olması eBay tarafından ileride hesabı kısıtlama v.b durum yaşatmaz mı? Çok eskiden 15 seneden fazla bir zaman önce aliexpress den ebaye listeleme yapmıştım ve bir kaç satış da yaptım fakat paypal yasaklanmıştı v.s derken öylece bırakmıştım. Şimdi tekrar ilgimi çekti açıkçası. PM detay paylaşmak isterseniz karşılıklı fikir alışverişinde bulunabiliriz. Bol kazançlar dilerim.
tabi hocam dilediğiniz gibi yazabilirsiniz. yazılım olarak ZDN MANAGER kullanıyorum. çokda memnunum. zaten konuda bahsettim o yazılımdan videosu vs var. yazılım başlanıç ücreti 10 dolar. sonra mağaza durumunuza göre paket yükseltiyosunuz. ben şuan 20 dolarlık paketi kullanıyorum yakında 30 dolarlığa geçicem. amazon kutusu ile gidiyo ama bir sıkıntı olmuyo o konuda. müşteri için sağlam gelmesi önemli zaten. kutuyla vs ilgilendikleri yok. payoneer bankası ile türkiyeden ödeme alabiliyoruz. paypal alternatifi olarak onu kullanıyoruz artık. çinden de ürün alıp satabilirsiniz ama orda kargo süreleri çok uzadığı için sıkıntı oluyo. başlangıç için amazon yapıp daha sonra abd üzerinde bir ara depo kiralayarak çinden ürünleri oraya gönderip satış yaparsanız hem karınız yükselir hemde kargo sorunu yaşamazsınız.