Gayet güzel duruyor mail adresimi PM attım
Merhaba. 1 günde denemek çok zor olacak. Keşke bu süre 7 gün olsaydı.
🚀 Siz İstediniz, Fazlasıyla Yaptık: Kocaman Bir Güncelleme Yayında!
Merhaba! Geri bildirimlerinizi yine tek tek not aldık ve bu kez özellikle üç isteğinize odaklandık: yapay zeka daha akıllı olsun, denetim daha derin olsun, tasarım daha temiz olsun. İşte son güncellemeyle sisteme eklenen yenilikler ve iyileştirmeler:
🤖 Yeni: Sayfa Sayfa Yanınızda AI SEO AsistanıPanelin sağ alt köşesine, sevimli hayaletimizle işinizi kolaylaştıracak yepyeni bir yardımcı ekledik.Nerede olduğunuzu biliyor: Hangi sayfada olduğunuzu otomatik algılar (Profil, Yorumlar, Gönderiler, Denetim…) ve size o sayfaya özel yol gösterir.Ne, Nasıl ve Neden: O sayfada neyi doldurmanız gerektiğini, nasıl yapacağınızı ve bunun Google'daki görünürlüğünüz için neden önemli olduğunu sade bir dille anlatır.Size özel öneriler: İşletmenizin eksik alanlarını (örneğin telefon veya açıklama) fark eder ve sizi doğrudan doğru yere yönlendirir.Tasarımımızla bir bütün: Ayrı bir "destek kutusu" değil; panelin geri kalanıyla aynı temiz ve modern görünümde.
🔍 AI SEO Denetimi Baştan Aşağı Yenilendi"Profil Sağlık Denetimi" artık yalnızca bir rapor değil; sizi adım adım yönlendiren akıllı bir asistan gibi çalışıyor.Etki Tahmini: Her eksik madde için "bunu tamamlarsan skorun +X puan artar" rozetiyle, en çok fayda getirecek işi en başa alıyoruz.Skor Trendi: Bir önceki denetime göre yükseldiniz mi, düştünüz mü — tek bakışta görün.Tek Tıkla Düzelt: Her maddenin yanındaki "Düzelt" butonu sizi doğrudan ilgili sayfaya götürür.Skor Düşüş Uyarısı: Profil sağlığınız düşerse artık haberdar oluyorsunuz.Profesyonel Görünüm: Çocuksu duran ilerleme barlarını kaldırıp yerlerine anlamlı ikonlar ve net değerler koyduk.Detaylar Artık Açılabilir: Kontrol satırlarına tıklayıp detayını görebilir, "Tümünü Aç / Tümünü Kapat" ile hepsini tek hamlede yönetebilirsiniz. Web siteniz, telefonunuz ve kategoriniz gibi gerçek değerleriniz artık doğrudan satırda görünüyor.
🗺️ Grid (Harita) Taraması Daha da Güçlü: Bölgesel Rakip RöntgeniHarita taramasını çok daha ileri taşıdık. Artık sadece kendi sıranızı değil, rakiplerinizin durumunu da harita verinizden görüyorsunuz.Kim, Nerede, Kaçıncı: Bölgenizdeki rakipleri; hangi bölgede kaçıncı sırada olduklarını, görünürlüklerini ve sizden önde mi geride mi olduklarını listeliyoruz.Hangi Kelimede: Satırı açarak, her rakibin hangi anahtar kelimede ortalama kaçıncı sırada olduğunu görebilirsiniz.Haritanın Neresinde Güçlü: Rakiplerin bölgenin üst, orta ya da alt kesiminde ne kadar güçlü olduğunu gösteriyoruz — yani "nerede öne geçmem lazım" sorusunun net cevabı.
📸 Instagram'dan Google'a Tek Tıkla Paylaşımİçerik üretmeyi çok daha kolay hale getirdik.Hesabınızı bağlayın: Instagram'ınızı panele bağlayın, gönderilerinizi burada görün.Tek tıkla Google'a taşıyın: Beğendiğiniz bir Instagram gönderisini tek tıkla Google İşletme Profili gönderisine dönüştürün. Tek içerik, iki kanal.Karusel önizleme: Çoklu görsel içeren gönderileri paylaşmadan önce önizleyip kontrol edin.
🔗 Dizin Taraması & NAP TutarlılığıYerel SEO'nun görünmeyen ama kritik ayağı olan dizin kayıtlarınızı güçlendirdik.Dizin taraması: İşletmenizin farklı rehber ve dizinlerdeki kayıtlarını tarayıp tek ekranda görün.NAP tutarlılığı: Ad, adres ve telefon (NAP) bilgilerinizin her yerde aynı olup olmadığını kontrol edin; uyumsuz kayıtları yakalayıp düzeltin.Neden önemli? Dizinler arası tutarlı bilgi, Google'ın işletmenize duyduğu güveni ve yerel sıralamanızı doğrudan besler.
🌐 Mini Web Siteniz Daha Güçlüİşletmeniz için oluşturabileceğiniz mini web sitesini (microsite) daha da geliştirdik. Hızlıca yayınlayın, profilinize bağlayın ve müşterilerinize profesyonel bir dijital vitrin sunun.
🎯 Dürüstlük İlkesi: Ekranda Sadece Gerçek VeriDenetim ve rakip panellerinde tek bir uydurma sayı yok. Ne görüyorsanız o, sizin gerçek verinizdir; elimizde olmayan bir bilgiyi asla "varmış gibi" göstermiyoruz.
🎨 Daha Temiz, Daha Akıcı Bir DeneyimBüyüme Yolculuğu kartını sadeleştirdik — artık çok daha kompakt ve şık.Fotoğraf, Gönderi, Teklif ve Instagram pencerelerini yeniden boyutlandırdık: daha geniş, daha ferah, daha konforlu.Tarih Seçici düzeltildi: Teklif ve gönderi takvimlerindeki kaymalar tamamen giderildi.Metinler ve yükleme ekranları elden geçirildi; daha net ve daha profesyonel bir dil.
Sizlerin geri bildirimleriyle büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz. Yeni AI asistanımızı mutlaka deneyin, denetiminizi çalıştırın ve düşüncelerinizi aşağıda bizimle paylaşın! 👇
Ayrıca R10 dan gelen arkadaşlarımız için deneme süreleri 1 haftaya çıkarıldı bu özeliklerden sonra kullanmak isteyen arkadaşlarımız wp den veya r10 dm den ulaşıp deneme sürelerini aktifleştire bilirler.