Merhaba,
EosDo üzerinde bir süredir geliştirdiğim sürükle-bırak e-posta tasarım aracını paylaşmak istiyorum. Ürünü ben geliştiriyorum; bu yüzden doğrudan kullanan kişilerin geri bildirimleri benim için gerçekten değerli.
Amaç, e-posta şablonu hazırlarken sürekli HTML/CSS ile uğraşmadan, görsel bir editör üzerinden hızlıca profesyonel e-postalar oluşturabilmek.
Editörde
metin, başlık, görsel, buton, kolon, sosyal medya gibi temel blokların yanında;
ürün kartları, geri sayım, anket, yıldız değerlendirme, randevu ve WhatsApp gibi farklı kullanım senaryolarına yönelik bloklar da bulunuyor. Hazır bölümler sayesinde sıfırdan tasarım yapmak yerine bazı bölümleri doğrudan ekleyip düzenlemek de mümkün.
Ayrıca
masaüstü ve mobil görünümü ayrı ayrı kontrol edilebiliyor ve hazırlanan tasarım
HTML olarak dışarı aktarılabiliyor. Bu şekilde oluşturulan şablonu farklı e-posta sistemlerinde kullanmak mümkün.
Özellikle e-posta pazarlaması yapan, kendi HTML şablonlarını hazırlayan veya müşterileri için mailing tasarlayan kişilerin deneyimleri bizim için oldukça faydalı olur.
Aracı incelemek veya doğrudan denemek isteyenler:
EosDo Drag & Drop E-posta Tasarımcısı
Kullanan olursa özellikle
hangi blokların eksik olduğu, editörde neyin daha pratik hale getirilebileceği ve gerçek projelerde hangi ihtiyaçların çıktığı konusunda yorumlarını duymak isterim.