10 yıldır yazılım işi yapıyorum. Genelde müşteri memnuniyeti benim için çok önemlidir. Ve mümkün olduğunca 24 saat iletişimde olmaya çalışırım. Hiçbir müşterime bahane sunmadım diğerleri gibi yok şu hasta bu hasta gibi bahaneler sunmadım. En hızlı şekilde hizmet verdim.

Ama son 2 müşteri beni gerçekten tiksindirdi.
İlkinde bir proje hakkında zoomda konuştuk. Ben her şeyi anlattım. Tamam linki gönderiyorum dedi tamam dedim. Sonra whatsapptan gönderdi. Ben projeye başlarken adama soru sordum şurası nasıl olsun istersiniz diye. Daha cevap yok. Yazıyorum cevap yok. Daha işin başında haber yok. Olumlu olumsuz yazın diyorum cevap yok. Neyse o iş öyle iptal oldu.

İkinci bir müşteri ile konuştum anlaştım. Projenin tasarımını ilettim. Beğenene kadar yaptım. Tamam bu olmuş böyle devam dedi. Sonra projeyi hızlıca bitirmeye çalıştım adama çalışır şekilde video gönderdim. Sonra cevap yok. Sizden cevap bekliyorum diyorum cevap yok. Olumlu olumsuz dönüş bekliyorum cevap yok. Dalga mı geçiyor bu kişiler amaç ne? Ben şunu anladım müşteriyi mağdur edenler kazanıyor bu sektörde. Bekleteceksin mağdur edeceksin senden daha iyisi yok.