Hocam ben babamın vefatından sonra biraz farklı davranışlar sergilemeye başladım . aile şikayeti üzerine polis ve ambulans evime geldi zorunlu olarak bana el koydular ve kapalı pskiyatri merkezine yatırıldım.
çocukluğumdan beri bende : Sebepsiz ve saçma sebepli korkular var. mesela özgürlükten men edilmek , toplum içinde utanç verici birşey ile anılmak . bunlar bende çocukluğumdan beri suçsuz yere yargılanmalara mağruz kaldığım için oluştu.
Örnek : ilkokulda arkadaşa uçan mürekkep şakası yapmak .
Okulda tenefüste kapişonlu gezdiğim için müdür odasında saatlerce azar işitmek
Ödevimi yapmadım diye ele sopa vurulması gibi şeyler yüzünden oldu .
Ayrıca hiç yapmadığım birşey üstüme kalacakmış gibi bir anksiyete var ama bunların hepsinin yersiz olduğunu biliyorum yinede beynime laf getiremiyorum.
Kapalı psikiyatriye polis ve ambulans eşliğinde yatırılma nedenim ise : babamın vefatından soınra oluşan kuşkuculuk .
Mesela babama acil müdahale eden doktorların ihmal ettiği , amcalarımın miras için bana komplo kurduğu vesaire şeyler. bunlar tabiki kuruntu ama bunları tetikleyen mantıklı gelen şeyler vardı. o şeyler tetikliyordu.
xeplion , abilifay montana gibi iğneler verildi ama faydasını görmedim.;
Sertralin içeren ilaçlar iyi geldi . mesela misol , selectra ve lustral..
Ama asıl kendime gelişime sebep olan şey bağımlılıktan kurtulmak oldu .
Sevdiğiniz bir işte çalışmak , veya işsiz iseniz bilgisayarda derinlemesine takılmak gerçekten işe yarar şeyler. mesela dün aşırı kırpılmış bir windows 10 indirip kurdum .
ondan önceki gün bir program yazdım yapay zeka yardımıyla . bir önceki gün minecraft serverlerinde takıldım . Cmd kodları powershell kodları , USB flash belleğe işe yarar program ve dosyaları yedeklemek filan bunlar gerçekten işe yarıyor.
Esnaflıkta çok iyidir. Kız erkek yaşlı genç çocuk herkesle iletişiminiz oluyor tüm mahallleyle .
Benim tavsiyelerim bu kadar. ilaç tavsiyesi zaten veremem.
Eğer hayat hikayemi okumak isterseniz onu da atabilrim.
En büyük hayalim normal insan gibi davranıp. Bir işte çalışmak.
Zengin olmak veya üst düzey bir işte çalışmak umurumda değil.
Bende Abilify, Dideral, Paxil kullanıyorum.
Çocukluğumdan beri bu illet peşimi bırakmıyor.