Sitedeki her section'a retro hareketsiz hover efektini kullansak abartı mı olur hocam ne dersiniz ?
bu sitenin müşteri kitlesinin +30 olacağını varsayıyorum, şuan bana göre site aşırı basit ancak bu basitliği değerli kılan şeyler; font seçimleri, button component'i, her ne kadar webtasarımın süreci olmasada logo ve son olarak dengeli uygulanan iç ve dış boşluklar. şu saatten sonra gereksiz ince detaylara girmen, sadece bitmiş bir işe fazladan mesai harcamadan demek. ki ben bir çizgi için 3 gün harcadığımı biliyorum, bilimkurgu efekti gibi açılan bir tooltip için. yaptığın işi zenginleştireceksen, tasarım açısından değil işlevsellik açısından bir arayışa gir derim. hover işine de gelirsek, illa hover da bir revize yapacaksanız, ben olsam şöyle bir uygulayıp bakarım

buradaki primary button'un stilini ürün şablonunuzda hover için kullanın, üründeki hoverdan kaynaklı border ve scale efektini kaldırın, yerine butondaki renk geçişini ve box-shadow'u uygulayın; efektif olmasın, doğrudan. kusursuz bir denge yakalamış olursun böylece. box-shadow'dan kaynaklı bir büyüme gerçekleşebilir divde, bu sebeple ürün hareket ediyormuş gibi görünmemesi için boşlukları ve hizalamayı ona göre birkaç piksel kurtarma payı olacak şekilde revize edin. yoksa ürün ilk kez üzerine gelindiğinde titriyormuş hissi uyandırabilir.