Feyyaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
savaşın her türlüsünü biliyorum değerli kardeşim. kendi içinizde niye savaş veriyorsunuz anlamıyorum. ben şu düşüncedeyim. LİDER her kim olursa olsun. MİLLETÇE ÜRETİCEZ. GELİŞTİRİCEZ. kendimize çeki düzen vericez. SONRA DÜZELİCEZ EMİN OL. siyasi partilerden değil mevzu. HAYRLI YÖNETİCİLER DİLİYORUM HER DAİM. devletle hükümeti ayrıştıramadıysan ben o problemi sizde. çözemem o problemi başkasından. tek devlet tek vatan var diyorum. x gider y gelir diyorum. ama çoğunluk ne diyorsa ülkede o oluyor.100 kişi varsa herkes seçimlere katılıyorsa en çok kişilerin kararlarına saygılı olacaksınız diye bir devlet anlayışımız var. ben genel olarak iyiden hayrlı düşüncelerden yanayım. toplumun ıslahı refahı için uğraş veren bir vatanseverim. sokaklarda zina hırsızlık ve çeteleşme yaygınlaştı. maneviyat olarak kötüye gidiyoruz. herkes kötü bir halde. toplumun düzgün olması herkesin iyi olacağı anlamına gelir. sokaklara çıkıp gençlerin ellerinde tutacak onları doğruya yönlendirecek bilgeler lazım. size soruyorum en son ne zaman sokaga çıkıp bir gencin derdini dinlediniz ve onu okumaya sevk ettiniz?
boşver Feyyaz amca sen onları, biz üretmemize bakalım.

Boğaziçi köprüsüne ben teklif vereyim diyorum FSM'ye de sen teklif verirsin. oradan da üretmeye devam ederiz ne dersin?