FSezgin37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Feyyaz; hocam, – Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki, bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe’ye dönünce gördüklerini Ali’ye anlat ve de ki: “Ey Ali, Muaviye’nin, dişi deveyi erkekten ayırt edemeyen, o ne derse evet diyen 10 bin adamı var! Ayağını denk al!”

Burada ki mesele kişiler değil, olaylar. Lütfen bunları birbirinden ayırt edin. Burada ki bir kaç görüşle Vatan düşmez. Ruslar Berlin'e girene kadar Almanlar savaşı kazandıklarını sanıyorlardı. Seninki tam bu hesap olmuş.

Saygılarımla
https://siyerinebi.ksu.edu.tr/depo/b...ce=chatgpt.com

yazdığın metini bir araştırayım dedim öyle tam bir metin bulamadım. sayfa 134-135 bakınca ona benzer bir şey var.

sen körü körüne bağlama getirdiysen konuyu tüm yazdığım mesajları okumadan ön yargılı bir şekilde geldiğin belli.. ben diğer mesajlarımı da okumanı tavsiye ederim. tüm arkadaşlara cevap verdim. tekrar konuya yazabilirsin.
Ruslar Berlin'e girene kadar almanlar savaş kazandığını sanıyolardı ya onların problemiiydi. bir savaş mı var harp mi var ki ülkede biz fark edemiyoruz. devlet mi düştü millet heba mı oldu da bizim haberimiz yok.

Devletin kötü durumu varsa sizler gördünüz de bizler mi fark edemedik. şu kötü harp durumunu özetlersen ben ve tüm okuyucular aydınlanr..