SauRonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yönetici kim olursa olsun kimsenin terörize eylem, küfür veya hakarete hakkı yoktur. fakat farklı insanların nefretle bakıp bakmayacağını umma hakınız olmayacağı gibi hiçkimseye de hain olmayın, ihanet etmeyin aklı veremezsiniz. R10'da herkes işinde gücünde.

Bu aklı bu platformda bizlere veremezsiniz. Bu cümleleri köyünüzün kahvesinde söyleyin, üyesi olduğunuz Facebook gruplarında söyleyin. 8 yıldır forumdayım ne o tip insan gördüm ne o konuda uyarılması gereken biri.

Değerli forum arkadaşım.

okuduğunu anlayamıyorsan bu benim problemim değil. ben her ne olursa olsun birinden nefret edersinde ihaneti ele alır seni kandırır manasında yazdım. bugun X başta diye ondan nefret ediyor diye ihanet edecek bir çok kişi var. bunu da vatan için yaptım diye cevaplar çünkü cahil yani. Y gelse başa yine nefret etmeye gerek yok. kutuplaşmaya gerek varmı ? yani sen ocu bucu demek mantıklı mı ? aynı vatandayız. ekmek ve suyumuz bir. sen farklı bir ülkeden yazmıyorsun türkiyeden yazıyorsun bende öyle. hepimiz bu vatanın evladıyız.

Not forumda 19 küsür senedir buradayım