ByGonzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar birşey mi alıcı gibi gelip 40 numaradan yazarlar bilgi ve görmek istediklerini görüp alıcı taraftan geçip senin bu işi nasıl yaptığını sorgulamaya başlayıp senden yaptığın işi bile öğrenmeye çalışan tipler var bitmez bunlar
aynen öyle

Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam en mantıklısı baştan ödeme almak, akşam atarım kısmı genelde akşamdan sabaha uzuyor. 😄 Emeğin karşılığı net olmalı.
şuanda artık onu yapıcağım

hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bakıyorum bakıyorum hep aynı konular dönüyor kardeşim ücret almadan kapora almadan iş yapmayın bukadar basit sonra şikayet açıp paramı geri istiyorum diyorsunuz iş yapacağınız adamın profili inceleyin hayla 20 şikayeti olan adamlara ödeme almadan iş yapıyorsanız yada ön ödeme yapıyorsanız isyan etmiceksiniz beni d4landırdı paramı vermedi yada işimi yapmadı diye bakın inceleyin yetersizse kardeşim ödeme ücreti şu profilin yetersiz istersen yarı yarıya yapalım dersin yapmazsa yapmaz
valla adamlara bakıyorum ticaret puanı yüksek o yüzden diyorum ki adamda kurumsal plus abonelik var 80 üzerinde ticaret puanı var ama demeki artık bakmayacaz babamın oğlu olsa önce para sonra iş

FiKRAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu sözü söylüyorum ve asla başım ağrımıyor.

"Ödemenin tamamını alıp fatura kestikten sonra işe başlıyorum."
en güzelini yapıyorsun