DijitalMimar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar yanlış anlamayın sorumu anlamanız için durum belirticem herhangi bir talebim yoktur. Bir süredir zor süreçlerden geçiyorum sorumluluklarım arttı vs.vs. ben afalladım biraz baya bi cukura düştüm yani bebek falanda oldu 1 hafta önce arkadaşlar günümüz şartlarında batıpta çıkmak sanki bana imkansız gibi geliyor ya eskiden azcık uğraşıp bi oh be derdik. cidden komple yıkılan birşeyleri toparlamak çok çok zor önerisi olan varmı tavsiyesi olan falan çıkmazdayım sanki özellikle maddi olarak bunalımmdayım trde yaşıyoruz birde direkt zaten maddiyat maneviyati etkiliyor neyse öneri tavsiye ve desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar kusura bakmayın bu dönemde cevremde kimsede kalmadı yanlış birşey yazdiysam adminlerde kbsın içimden geçenleri buraya döküyorum biraz herşey için teşekkürler.

hayatta kalmak için mücadele ettiğinizi kabul ederseniz bu süreci kolay atlatırsınız. Şahsen ben evleneli 8 yıl oldu talihsiz bir durum yüzünden evlendiğim günden beri borç ödüyorum. Kredi kartım olmadığı için eve aldığım her şeyi evkur,evshop veya farklı yerlerden senetle aldığım için bin liralık şeye 5 lira ödedim, e bunun ödemeleride takır takır olmayınca gecikme faizi cart curt bin liralık şey oldumu sana 7-8. sıkıntı yok, o durumdayken ona sahip olmanın tek yolu oysa o şekilde olacaktı. Daha yeni yeni toparlanıyorum hocam kafa şişirmeyeyim anlatmak istediğim şu, durumun ne bilmiyorum, ne kadar zordasın bilmiyorum ama "battım" kelimesi olmamalı hayatında. Bizim gibi insanların tek yapması gereken her güne rızkı için başlamak. Allah yardımcın olsun