Hayırlı geceler. Umarım herkes keyifli ve güzel bir gece geçiriyordur. Her şeyin gönlünüzce olmasını dileyerek konuya girmek istiyorum.
Mekanik işiyle uğraşan bir abimiz için profesyonel bir web sitesi yaptırmayı düşünüyoruz. Siteyle ilgili detayları burada paylaşmak istemiyorum; işi yapabilecek kişiyle özel olarak görüşerek tüm detayları aktarmayı tercih ediyorum.
Öncelikle belirtmek isterim ki şu anda forumdan bir üyeyle anlaşmaya oldukça yakınım. Profilini ve çalışmalarını inceledim, bu konuda oldukça donanımlı ve işi büyük ihtimalle kendisine vereceğim.
Ancak son bir kez daha ilan açıp değerlendirmek istedim. Belki bu işle doğrudan ilgilenen, profesyonel olarak web sitesi geliştiren ve ortaya gerçekten kaliteli bir iş çıkarabilecek farklı bir arkadaşımız vardır. Özellikle bu işi profesyonel olarak yapan kişilerden fiyat teklifi almak istiyorum.
Amacım çok fazla uzatmadan uygun kişiyle anlaşarak işe hemen başlamak ve mümkün olan en kısa sürede projeyi tamamlamak.
Benim açımdan da güzel bir ticaret ve aynı zamanda profilimde sergileyebileceğim başarılı bir referans olacağını düşünüyorum. Bu nedenle yalnızca fiyat değil, yapılabilecek işin kalitesi ve daha önce tamamladığınız projeler de benim için önemli.
İlgilenen arkadaşlar profilimde bulunan WhatsApp numarası üzerinden benimle iletişime geçebilir. Burada proje detaylarını paylaşmak istemiyorum. Özelden iletişime geçtiğinizde ne yapılacağını, beklentilerimizi ve diğer tüm detayları konuşabiliriz.
Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim. Hayırlı işler.
Ticarette özgürlük var, şahsen o yarıya anlaştığınız arkadaş ben olsaydım bu yazıdan sonra X2 yapardım fiyatı.
Bu işleri anlaşmak kolay olmuyor defalarca konuşuluyor ve insanlar zaman harcıyor. Zaman çok kıymetli bir şey. Kolay gelsin.