Red Dead Redemption 2’de
Yırtıcı Hayvan Yemi (Predator Bait) yapmak için öncelikle gerekli tarife sahip olmanız ve malzemeleri toplamanız gerekir. Normal yırtıcı hayvan yemini hazırlamak için
1 adet çiğ et ve
1 adet böğürtlen veya ahududu kullanılır. Bu malzemeleri avlanarak ve doğadan toplayarak kolayca elde edebilirsiniz. Yemi hazırlamak için gerekli malzemeleri topladıktan sonra bir
kamp ateşinin yanına giderek üretim menüsünü açmanız yeterlidir. Buradan uygun tarifi seçerek yemi oluşturabilirsiniz.
Daha etkili bir seçenek olan
Güçlü Yırtıcı Hayvan Yemi (Potent Predator Bait) için ise farklı malzemeler gerekir. Bu yem için
1 adet balık eti ile
1 adet böğürtlen veya ahududu kullanılır. Güçlü yem, yırtıcı hayvanları bölgeye çekmek amacıyla kullanılabilir ve özellikle avlanırken işinize yarayabilir. Malzemeleri hazırladıktan sonra kamp ateşindeki
Üret (Crafting) bölümünden tarifi seçerek yemi yapabilirsiniz.
Yırtıcı hayvan yemi tariflerine erişmek için oyunun ilerleyişinde belirli bir noktaya gelmeniz gerekir.
Güçlü yırtıcı ve otçul hayvan yemi tarifleri, genellikle
2. Bölümün başlarında açılır veya
Çitlerden (Fence) broşür olarak satın alınabilir. Tarife sahip olduğunuzdan emin olduktan sonra gerekli malzemeleri toplayıp herhangi bir kamp ateşinde üretim yapabilirsiniz.
Kısacası, doğru tarif ve malzemelerle yırtıcı hayvan yemini hazırlayarak avlanma sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz.
Videolu anlatım:
https://ytbe.app/sKBM9oYh