Burada yazdığın 5 paragrafın 5'i de suç.
Tek yapman gereken boşa(bi tiklenmiş zaten), velayet davası aç, cocuk için pedagogdan rapor al bu kadar basit.
Geçmişte gittiklerimizin de kısmen raporu var. Güzellikle imzalamazsa, zora koşarsa, belki yasal yollara gidersem dediğiniz gibi yaparım sanırım.
Geçmiş olsun zor bi durum öfkeyle hareket etmemenizi öneririm dünyanın sonu değil
Tabi ki değil hocam zaten dediğim gibi sorunda yok ama kızımı alet etmesi, yalanları, enayi yerine koyması, utanmadan o kızın suratına bakabilerek bunları yapıyor olabilmesi sorun. Ama artık yapamayacak.
Hocam öncelikle sinirini yatıştır ve kin gütmeyi bırak. Her hareketinde annesine değil aslında kendine ve çocuğuna zarar vereceğini bilerek hareket et. Seni anlıyorum. Bende çok sinirlenir rahatsız olurdum. Sana naçizane tavsiyem bunu hukuk yoluyla çözmen olur. Aç davayı ve velayetini orada almaya çalış. Her gün görüyoruz bu işin sonu çocuğun annesiz babasız kalmasına kadar gidiyor. Annesi belli ki cahil çocuğunu düşünmüyor fakat en azından ebeveynlerinden biri düşünsün, sen düşün.
Hocam, kaç zamandır zaten ayrıyım kızımdan. En çok da bu yaşında kızım aramızı yapmaya çalışıyor, o fedakarlık yapıyor o zoruma gidiyor. Sen bunca sıkıntının üstüne birde kalk böyle şeyler yap. O bunları kendine, kızıma reva görüyorsa, bende olacakları reva göreceğim ona.
Hocam öncelikle Allah yardımcınız olsun, dediğiniz gibi çevreniz durumunuz varsa ve eski eşinizin akrabalarıda çocuğun sizde kalmasını destekliyorsa neden alamıyorsunuz velayeti?
Çekişmeli davalarda velayet çocuk belirli bir yaşa gelene kadar (fiziki yada psikolojik şiddet yoksa, vb. durumlar yoksa) anneye veriyor. 8-9 yaşından sonra pedagog eşliğinde çocuğa soruluyor kimde kalmak istediği. Ama şimdi yediği pisliği kabul edip imzayı atarsa sorun yok direkt ben alabiliyorum velayeti. Onun dışında çekişmeli dava oluyor, o da talepler, haklar vs. mahkeme yıllarca sürebiliyor.