Cosmo Vibe — Bütünleşik Yapay Zeka (AI) Fotoğraf & Moda Stüdyosu Platformu

Cosmo Vibe, son kullanıcıların karmaşık komutlarla uğraşmadan, doğrudan stüdyo ve editoryal kalitede görseller üretmesini sağlayan, tam donanımlı ve operasyona hazır bir yapay zeka ekosistemidir.
Platform; Mobil Uygulama, Web Uygulaması, Merkezi Yönetim Paneli ve Yüksek Performanslı API/Kuyruk Motoru katmanlarıyla eksiksiz bir mimari sunar.

Özel Mülkiyet (Exclusive) Satış ve Devir Şartları

Bu proje genel bir şablon veya açık pazar yazılımı değildir:
  • Tek Seferlik ve Tek Kişiye Satış: Platform yalnızca 1 alıcıya devredilecektir. Satış tamamlandığında proje arşivi kapatılacak, başka hiçbir şahıs, kurum veya pazaryeri ile paylaşılmayacaktır.
  • 3 Ay Kesintisiz Teknik Destek: Devir sonrasında 3 ay boyunca sunucu kurulumu, operasyonel adaptasyon, bakım ve teknik danışmanlık hizmeti bizzat sağlanacaktır.
  • Yasal ve Regülasyon Uyumluluğu: Küresel uygulama mağazaları (App Store & Play Store politikaları), dijital tüketici hakları, veri gizliliği (GDPR / KVKK uyumlu altyapı standartları) ve ödeme regülasyonlarına uygunluk süreçleri eksiksiz hazırlanmıştır.

Çoklu Sağlayıcı & Akıllı İş Devri (Failover) Mimarisi

Sistemin sürekliliği ve gelir kaybının önlenmesi için endüstri standardında dayanıklılık mekanizmaları kurulmuştur:
  • 5 Ana Model Sağlayıcı Entegrasyonu: Platform, tek bir üreticiye bağımlı kalmadan 5 farklı yapay zeka altyapısıyla çalışacak şekilde yapılandırılmıştır.
  • Kesintisiz Üretim & Otomatik İş Devri: Bir servis sağlayıcıda gecikme, kota aşımı veya teknik aksaklık yaşanması durumunda, akıllı kuyruk motoru üretimi otomatik olarak yedek sağlayıcıya yönlendirir; üretim boşa düşmez.
  • Ters İbraz ve Kredi Koruma Garantisi: Olası tüm servis kesintilerinde işlem çift taraflı denetlenir; tamamlanamayan isteklerde kullanıcının kredisi anında, otomatik ve mükerrerliğe yer vermeyecek şekilde iade edilir.

Güvenlik Denetimleri ve Sistem Bütünlüğü

Platform, üretime çıkış öncesinde kapsamlı güvenlik ve zafiyet testlerinden geçirilmiştir:
  • Uçtan Uca Güvenlik Denetimi: SSRF (Sunucu Taraflı İstek Sahteciliği) korumalı medya transferi, veri sızıntılarını önleyen izolasyon katmanı ve güvenli oturum yönetimi tescillenmiştir.
  • Gizli İş Mantığı Koruması: Üretim kalitesini belirleyen stil şablonları ve operasyonel formüller tamamen sunucu tarafında korunur; istemci uygulamalara (mobil/web) sızdırılamaz.
  • Finansal Doğrulama Güvenliği: Hem mobil mağazalarda hem web ödemelerinde sunucu taraflı çifte doğrulama yapılarak yetkisiz kredi tanımlamaları tamamen engellenmiştir.

Modüler Sistem Mimarisi

1. Flutter Mobil Uygulama (iOS & Android)

• Kullanıcı Deneyimi: Premium editoryal moda stüdyosu konseptinde, akıcı ve modern kullanıcı arayüzü.
  • Kimlik Doğrulama: Apple Sign-In, Google Sign-In ve güvenli E-posta OTP entegrasyonu.
  • Mobil Ödeme (Native IAP): Apple StoreKit ve Google Play Billing ile doğrudan paket satın alma ve sunucu taraflı makbuz doğrulama.
  • Anlık Bildirimler (FCM): Arka planda sonuçlanan üretimler için otomatik tetiklenen Firebase bildirimleri.

2. Frontend Web Uygulaması

• Erişilebilirlik: Masaüstü ve mobil tarayıcılar için optimize edilmiş, modern ve yüksek hızlı SPA yapısı.
  • Küresel Ödeme (Stripe): Kredi kartı, Apple Pay ve Google Pay ile tek tıkla güvenli kredi paketi satışı.
  • Kullanıcı Paneli: Kredi takibi, galeri yönetimi ve yüksek çözünürlüklü indirme merkezi.

3. Backend & REST API

• Genişletilmiş REST API: Tüm istemcileri besleyen 90+ uç nokta ve yetkilendirme katmanı.
  • Asenkron Kuyruk & İşçi (Worker) Sistemi: Yoğun trafik anlarında sunucuyu kasmayan, arka plan cron ve asenkron worker süreçleri.
  • Hata Kontrol ve Loglama: Sağlayıcı yanıt süreleri, hata oranları ve işlem kuyruklarının anlık izlenmesi.

4. Admin Yönetim Paneli

• Görsel & Stil Kataloğu: Kod değişikliği gerektirmeden yeni görsel stilleri ve şablonları anında ekleme/yönetme.
  • Kullanıcı ve Finans Takibi: Bakiye hareketleri, kullanıcı sorgulamaları ve işlem geçmişi denetimi.
  • Operasyonel Kontroller: Servis sağlayıcı önceliklerini ve sistem parametrelerini tek ekrandan yönetme

5. Telegram Mini App Genişleme Kanalı

• Yeni Pazar Erişimi: Doğrudan Telegram ekosisteminde çalışan, viral büyümeye ve Telegram Stars ödemelerine hazır genişleme modülü.

Özet Değer Tablosu

• Satış Fiyatı: $23.000 USD
• Fikri Mülkiyet & Lisans: %100 Tek Alıcıya Özel Devir (Satış sonrası arşivlenir, başkasına satılmaz)
• Satış Sonrası Destek: 3 Ay Boyunca Tam Teknik & Operasyonel Destek
• Test & İnceleme: Sisteme üye olarak canlı test edilebilir (Admin erişimi özel görüşmeyle sağlanır)
• Altyapı Güvenilirliği: 5 Sağlayıcılı Otomatik İş Devri (Failover ile kesintisiz üretim)
• Hukuki & Regülasyon: Tüm Yasal Metinler, GDPR/KVKK ve Mağaza Uyumlulukları Hazır
• Ödeme Kanalları: Stripe (Web) + Apple IAP (iOS) + Google IAP (Android)
• Platform Kapsamı: Mobil Uygulama (iOS/Android) + Web Uygulaması + Telegram Mini App + Admin Yönetim Paneli + Backend REST API

-Kullanıcı Deneyimi Testi: İlgilenen alıcılar, aktif platform (www.cosmovibe.vip) üzerinden doğrudan sisteme ücretsiz üye olarak kullanıcı deneyimini, görsel üretim kalitesini ve akış hızını anında test edebilirler.
-Yönetim Paneli (Admin) Erişimi: Sistem güvenliği ve ticari gizlilik gereği; merkezi yönetim paneli, finansal raporlama ekranları ve detaylı yönetim fonksiyonları özel görüşme ve ön değerlendirme sonrasında yetkilendirilerek canlı olarak sağlanacaktır.