Eskiden biz acmasızca eleştri yapmazdık. birbirimizi severdik. ne oldu bize. evraklarımı ilettim demiş. bunu yazmak kolay mı sanıyorsunuz. aynı durumu bende yaşıyorum. insan insanın halinden anlamalı bence.
sorumluluk almak demişsiniz. insan madden çok iyi olabilir. çocuğu olur. birden bir yangın çıkar ve iş ile ilgili herşeyini kaybedebilir. yardımcı olmayacaksanız ya da verecek bir işiniz yoksa bu kadar ağır eleştirmeyin. Allahım bilir kimin ne olacağını.
benimde annem %85 engelli. bende engelliyim. ama kendi işimi kendim yapıyorum. çok hastalığım olduğu için malul oldu. anneme bakmak zorunda olduğum içinde dışarda çalışamıyorum. burdan Allah razı olsun birçok arkadaşım yardımcı oldu. iş verdi para gönderdi. Sağolsunlar.
arkadaşım Allahım yardım etsin. bana iyi bir iş gelirse seninle paylaşacağım. lütfen birbirimize ulaşalım. ben numaranı alıyorum. iş gelsin sana ulaşacağım ve ikimiz ortak yapacağız o işi. eğer işi ben yaparsam aldığımın yarısını da sana vereceğim. unutma bu kötü günler geçecek ve iyi günler gelecek. bunu Allahım senin o küçücük bebeğinin yüzü suyu hürmetine yapacak. sakın üzülme. dua et
Bunları düşünüp yazmanız bile beni mutlu etti cidden çok sağolun