Arkadaşımın telefonu yd iphone kullanım süresi bitmiş biraz araştırmış instagram üzeri bi tane sayfaya denk gelmiş adamın iddiası cihazları yurtiçi kullanıma geri açmak (esim değil)
arkadaşım da sabah telaşı ve dalgınlıkla işe giderken adamla konuşuyor whatsapptan ardından 2 farklı kadın ibanına ödeme yapıyor parça parça 4bin-14bin-10bin vs aslında çoğumuzun aşina olduğu şekilde para aldıkça istemiş. totalde 36k verdikten sonra anlamış ve beni aradı konuştuk emniyette şikayetçi oldu
olay bu şekildeydi siz de dikkat edin + olarak merak ettiği şey şu süreç ne kadar sürer - parasını alabilecek mi? ben fazlasını alabileceğini düşünüyorum bilgili kişiler fikrini/tecrübelerini paylaşırsa seviniriz iyi forumlar
hesap sahibini ,hesap sahibinin kimden nerelere (kripto dahil) gönderdiyse başkasına bulurlar, dava açılır, hesap sahibi ve diğer para aktardıkları varsa onlara sorulur (burada genelde dolandırılan tutarı verirler çünkü cezalarına %50 indirim alıyorlar) zararın karşılanır ama tahmini 6 ay 1 yıla yakın sürer