Bir süredir yalnızca, developer işlemleri için kişisel bir mac almayı düşünüyorum. Ancak hayatımda hiç kullanmadım. İlk defa deneyimleyeceğim. Windows'tan mac'e geçiş yapan arkadaşlara sormak istiyorum. Geçişte çok zorlandınız mı ?
Not : Aynı zamanda windows kullanmaya devam edeceğim. Mac'i hem şarjı için hem de stabil çalıştığı için istiyorum.
Hocam merhaba, 2 sene önce daha önce Mac'in herhangi bir modelini sadece yakından görmüş, hiç ama hiç kullanmamışken gaza gelip, 6-7 ay araştırıp sabırsızlanarak Macbook pro m4 pro aldım.
İlk 3-4 günüm, yaşlı dedeler gibi hissederek, kurcalamaya öğrenmeye çalışırken baş ağrısına sebep olarak geçti. Macbook kullanan bir abimi o kadar darlıyordum ki öğrenmeye çalışırken, sağolsun benden bıkmadan öğretti anlattı.
2,5 ay sonra Allah ömür verirse, 2 senelik MacOS kullanıcısı olacağım ve çok memnnum. Windows kullanmaya devam edeceğim demişsiniz ya mesela, etmeyeceksiniz.
Windows'ta yapabilip de Macbook'ta yapamayacağınız hiçbir şey yok.
El yükselteyim minik, Macbook'un içine windows yükleyebilirsiniz ama Windows'un içine macos yükleyemezsiniz.