Merhaba arkadaşlar, forumda sürekli dert yanan ve siteyi eleştiren insanların başında geliyorum diyebilirim.. Hatta bugünde "konum silindi" sonra geri açıldı yanlışlık olduğu anlaşılınca.

Neyse konu bu değil, bir başka konuda Coşkun Çetin Bey'in yorumlarını okudum. Üyelerin fikirlerini, sorunlarını dikkate alınacağını ve kurduğu ikili diyalogları ve konuyu ele alış biçimini okurken gerçekten çok mutlu oldum.

Yıllardır bir fiil forumlarda üyeliğim vardır, hiç bir yöneticinin üst perdeden konuşmadan, asarım keserim demeden eleştirilere gayet sakin cevap vermesi beni şaşırttı.

Açıkçası hatta dedim, bak şimdi patlayacak, şimdi sinirlenecek ama yok. O beklediğim sinir harbi gelmedi. Şahsen ben olsaydım, önce küfür eder sonra kullanıcıyı sınırsız banlardım.

Yani konudan ötürü veya içerikle ilgili değil aslında eleştirilere bu kadar rahat ve objektif bir şekilde ele alması beni gerçekten de şaşırttı ve sevindim..

Çünkü; hiç böyle bir yaklaşım görmedim, ne iş hayatımda nede sosyal çevremde. Eleştirileri bu kadar sağlıklı yöneten insanlar değiliz, bir yerden sonra küfüre başvuruyoruz. Veya durumu ele alırken öfkeden saçma sapan şeyler diyoruz. Ama hiç biri olmadı.

Toplantı vs yapılacakmış, onları da okudum ama benim sosyolojik bir gözlemden ziyade psikanaliz gözlemime göre çelik gibi sinirleri var helal olsun.

Ayrıca moderatör arkadaşlara bende buradan bir iki kelime etmek istiyorum malum o konu silindi, konu silerken yapılan uyarılar daha dikkatli ve özenli olmalı.

Bazen konumuz siliniyor (genelleme) olmaması için dikkatli yazacağım, konu siliniyor ama neden silindiği ile ilgili verilen mesajlar tam yerinde olmuyor. Mesala şu bu yapılmış deniliyor ama bazen onun yapıldığı bile yok.

Tabi hepsi yanlış konu siliyor, yanlış işlem yapıyor diyebilir miyiz? Hayır tabi ki. Bütün moderatörler öcü, hepsini yok edelim diye bir şey söz konusu değil. Sadece daha şeffaf bir anlayış biçiminin olmasını diliyorum..

Açıkçası moderatörlerin hiç birini tanımıyorum, ama içlerinde gerçekten işini layığıyla yapan bir tanesi var, hatta sürekli onu görüyorum takdir ediyorum, bazen sitemde ediyorum ama işini geçerken iyi yaptığını düşünüyorum...

Sende gerçekten iyi ki varsın @İbrahim Ataysın;
Ayrıca adaşım olduğun için de mutluyum

İyi forumlar dilerim.