Hastanede yattığım odamı değiştirmislerdi. Odada 4 kişiyiz. 3'ü sigara içiyor. İçsinler bana ne de balkon camını açık bırakıyorlar ara ara. Birisi de sanki gıcığına yapıyor bunu. Üstelik odanın içinde tam yatağımın yanında deodorant ve parfüm sıkıyor 2 hasta. Oda içinde sıkmayın, banyo ya da lavaboda sıkın dedim, nafile. Bir de oda çok ceyeran yapıyor. Balkon kapısını açık bırakmayın dediğim halde inadına bırakıyorlar sanki. Oturmalı tuvalete ayakta işeyenler var sanırım, her sefer temizliyorum. Birisi 74 yaşında, diğeri 60 yaşından fazla 2 yaşlı var. Yaşlanınca insan daha da olgunlaşır diye düşünmüştüm ama bazıları böyle oluyormuş. Bilerek gıcığına kötümser davranıyorlar izlenimi var. Ben bu yanlışları şaka yolu belirttikçe manipülasyon yapıp ben de suç arıyorlar sanki. En sonunda hiçbir şey söylemiyorum artık, hiçbiriyle konuşmayı düşünmüyorum gidene kadar. Hemşire ya da sorumlu hemşireye söylesem bir şeyler yapacaklarını zannetmiyorum. Görmezden, duymazdan geliyorlarmış gibi davranıyorlar. Ne kadar kötü, değişik huylu insanlar var.
Hastanenin bir sorumlusu veya başhekimine ulaşabilirseniz ona söyleyin derim hocam.