Arkadaşlar, yönetimden neden bu kadar şikayetçi olduğunuzu açıkçası anlayamıyorum. Kendi açımdan bakıyorum, bazı olayları yine kendi yaşadıklarımla değerlendiriyorum ama yine de bu kadar tepkinin sebebini göremiyorum. Siyaset, futbol ve dini konular açmıyorum. Bazen gaflete düşüp bu tarz konulara yorum yazıyorum ama zaten hepimiz biliyoruz ki bu konularda düzgün şekilde tartışmayı pek beceremiyoruz. En çok yorum ve konu silinmesine sebep olan başlıklar da genelde bunlar oluyor. Onun dışında en son konum sanırım ücretsiz bir yapay zeka bilgisi paylaştığım için silinmişti. O da forumda ticareti yapılan bir ürünle ilgili olduğu için kaldırılmıştı. Ben de sebebini anlayınca gayet saygıyla karşıladım.

Şikayet konularına gelirsek, bugüne kadar kaç tane şikayet konusu açtım bilmiyorum ama açıkçası alehime haksız karar veren bir moderatöre denk gelmedim. Gerçekten haklıysanız, hakkınızın verildiğini düşünüyorum. Elbette nadiren yanlış kararlar çıkabilir, sonuçta onlar da insan.

Geçenlerde ceza puanı aldım. @İbrahim Ataysın; durumu gayet anlayışlı şekilde açıkladı ve uyardı. Ben de kendilerini boş yere uğraştırdığım için özür diledim çünkü haksız olduğumu biliyordum.

Yine yakın zamanda ticari bir uyuşmazlık yaşadık. Sazlon hocama mesaj attım, bana durumu gayet güzel şekilde açıkladı. Ben de o üyenin böyle bir hakkı varsa benim de olması gerekir dedim. Meğer gerçekten benim de aynı hakkım varmış, 7 sene sonra öğrenmiş oldum. Buna rağmen çıkıp R10'a veya yönetime tavır almadım.

Coşkun abiye zaten isteyen herkes ulaşabiliyor. Ben de içinden çıkamadığım veya emin olamadığım durumlarda kendisine mesaj atıp danışıyorum. Sağ olsun, müsait olduğu zamanlarda cevap verip yardımcı oluyor. Uzun lafın kısası, kurallara uygun hareket edip insanlara düzgün bir üslupla yaklaştığınız sürece r10'da çözülmeyecek bir konunun olduğunu düşünmüyorum. Bazen bizim de önce dönüp kendi yaptığımıza bakmamız gerekiyor.