Ben de konu silinmesi olayını anlamıyorum.
geçenlerde iki mesajım silindi sebebi ise konu baltalamakmış.
Birinde satıcının ilanı ilk açtığı tarihler güncel tarih arasında ürünün garanti içeriğinin çok değiştiğini ve açıkçası güven verici bir durum olmadığı için satın almayacağıma dair bir mesaj yazdım. Hemen mesajım silindi sebep baltalamakmış
Diğerinde satıcının, sorulan sorulara özel cevap vermesi üzerine konusuna "özel mesaj yerine bu tip soruların cevaplarını konu içinde cevaplasınız daha iyi olur" dedim akabinde mesajım yine silinde. Sebep yine baltalamakmış.
Allah aşkına bu yazdıklarımın hangisi baltalama unsuru taşıyor. Bir tüketici/müşteri adayı olarak elbette fikrimi beyan edeceğim.
Açıkçası ben de forum yönetiminde biraz diktatörlük havası olduğunu hissetmeye başladım. Foruma zaten arada bir geliyorum. Yazdığım mesajlar da baltalama var diye silinince pek hoş olmuyor.
Haklısınız, bazı mesajlar bence de “konu baltalama” denilerek silinmemeli. Fakat bunu tamamen serbest bıraktığımızda da bu kez 3-5 kişi örgütlenip bir kişinin veya rakip firmaların ticari konularını sabote etmeye çalışıyorlar. Onların takibi gerçekten kolay değil.
Bizim tarafta bu dengeyi sağlamak gerçekten zor.
Bu konuyu toplantıda mutlaka dile getireceğim. Gerçekten silinmesi gereken mesajlar silinmeli her olumsuz yorumu silmek doğru değil.