Çok şanslı değilseniz süreç uzun sürer. Büyük ihtimalle kiralık iban kullanmışlardır. Artık o iban sahibinin durumuna bağlı olarak tahsil edebilirsiniz.
teşekkürler
Merhabalar,
Kullandıkları ibanlar başkalarına ait kiralık, şikayetçi olduktan sonra hesap sahiplerinin maddi durumu varsa ve bu durumdan kurtulmak isterse zarar kapamaya gidebilir paranızı öderler.
Ama çooooooook düşük bir ihtimal, zaten durumu müsait olsa iban kiraya vermezdi.
haklısınız valla ama 36bin az değil koparabildiği kadarını alsa iyi
Kesinlikle kimse ben dolandırılmam demesin. aşşağılık insanlar o kadar profesyonel konuşuyor ki gözün kapalı güveniyorsun.
Arkadaşınıza da yazık hocam, o kadar parayı verene kadar orijinal imei kaydı yaptırırdı. Geçmiş olsun
teşekkürler,kesinlikle hele dalgınlıkla vs..
Savcılığa giderek ifade verebilirsiniz. Emniyet uzun iş.
emniyete gitti şikayetini yaptı zaten yarın veya öbür gün savcılığa ayrıca gidebilir mi?
oda bir şey mi hocam abim 350k dolandırıldı dava açtı kazandı firma ödeme bile yapmadı hesapları hacizli, firma hala r10’da ticaret yapıyor :d
çok geçmiş olsun
Sene 2014 ya da 2015 sıfır aldığım iPhone 7 plusum çalınmıştı savcılığa gitmiştim. Sonuç 6 yıl sonra geldi
geçmiş olsun
12k dolandirildim 1 yıl sonra kavuşturmaya yer yok dün itiraz ettim
nasıl böyle bir şey mümkün olabilir yav kafayı yersin
Hukuk hakkında gram umudum yok.
Geçmiş olsun
teşekkürler..
Devletimiz bu konular ile daha etkin mücadele edebilmek adına DOLUNAY adında bir merkez kuruyor. Dolandırıcılık vakalarını bu merkeze telefon yada e-devlet üzerinden detayları bildirince çok kısa sürede ilgili paralara, bloke konularak sistem dışına çıkarılmasının engellenmesi ve iade süreçleri daha hızlı olmasının sağlanması amaçlanıyor. Bu sene yada gelecek yılın ortalarına kadar aktif olmasını bekliyorum.
ilk kez duydum hocam bakalım ne olacak..