Öncelikle şirkette moladaydım konumun incelemeden çıkıp açılması beni çok şaşırttı,
altını çizerek söylüyorum amacım birilerini yargılamak zan altında bırakmak değil. Ama zaten siyasete girmiyorum ama durumumuz ortada burada da yıllardır bulunuyoruz bi aile ortamı oldu defalarca iftar buluşmalarına da katıldım. Bizim sesimizi duymanız.
@Coşkun Çetin;
1- Yıllardır bir fiil aktif kullanırım forumu son 1 sene dışında bu konu silinme olayları yoktu. Özelden modlar ile konuştuğumuz zaman çelişkili cevap veriliyor. Konuda ss bunlardan biri "üyeler konuları başka bi yere çekebilir" diye konu kaldırılmasını ilk defa duydum.
2- ÖNERi en azından bizim sorunlarımızı konuşmak için basit bir podcast yapılabilir. (Burada soluksuz dinleyecek onlarca kişi var)
3- ÖNERİ defalarca konu da açtım forum mesajlaşma sistemi, insanları o kadar bezdiriyor ve kullanışsız ki mecburen Whatsapp vey Telegram'a gidip orada kayıtsız hesaplar ile dilediklerini küfür bel altı yapılabilir.
Ve bu konu silinme olayları yönetimi ve forumu tehlikeye atacak bi şey elbette istemiyoruz ama keyfi silinmelere de karşıyız.