Hyip/Ponzi tarzında paylaşımlar yasak olduğu için konularınız siliniyor, kural ne ise o uygulanmış keyfi olarak bir silinme yok.
Hocam, ücretsiz script paylaşımları için virustotal rapor çıktısıyla beraber izin veriliyor, bu konu hakkında daha önce konularınız silinirken silinme sebebi sizlere zaten özel mesaj olarak geliyor.
Hocam benim dediğim nokta kesinlikle o değil ve konularım başka Foruma yönlendirme yapıldığı için indirme için silindi. Bunun bilgisi verildi. Buna bişey demem, kuraldır başka foruma yönlendirmek yasaktır anladım. Benim sorunum şu. Ücretsiz yazılımlarimin silinmesi ustune Açtığım açıklama konuları sitem konulari silindi. Sebep olarak da modlara hakaret tarzı bişey denmişti ama sizler okuyun ve modlara hakaret varsa o konuda buraya yazın ve ekran görüntüsü atın lütfen. Sadece sitem konusu idi. Ve başka bir yetkili moda bu durumu yazdım görüştük ama sonra bir anda değişti kendisi, tekrarı halinde ban yersiniz deyip konuyu kesti. Bunlar önemli değil. Sizden ve Coşkun hocam dan ricam silinen açıklama sitem konularimi bir okuyun. Modlara hakaret veya forum kurallarını aşağılama varsa buraya ekran görüntüsü atarmisinız? Veya Coşkun hocam sizin dediginiz gibi platformu hukukî açıdan riske atacak bişey?