@MZRDev; öncelikle geçmiş olsun. Avutmak gibi olmasın ama cana geleceğine mala gelsin. Geçmiş olsun. Daha kötüsünden saklasın. Sizi en iyi anlayanlardan biri benim. Birkaç sene önce sabahın köründe eşimle denize giderken Antalya'da (malum bir partinin il yönetim kurulu üyesi olduğunu sonradan öğrendiğim) H. adlı bir şahsın aracı bize çaptı. Araçtan inip durmadılar bile. Araç 50 metre ilerde trafik ışığında durunca araçtan sarhoş halde inip yanımıza koşan iki rus kadın bizi yerden kaldırdı (o kadınlar ne iş yapar bilmem ama çarpınca durmayanların analarından daha namuslu olduklarına eminim). Kendi imkanlarımla hastaneye gittim. Bu arada partinin siyasi gücünden midir? şanstan mıdır? Savcılığın yazısına otel "o esnada kamera sisteminin bakımda olduğunu" yazmış. Nasıl oluyorsa sabahın 5'inde kameralarda bakım varmış. Neyse ki 50 metre ötedeki Mobese kamerası görüntüyü çekmiş. Bu arada herifler durşmaya bile gelmediler. 7 ay boyunca bulunamadılar (herif parti il yönetim kurulunda ama adresi 7 ay tespit edilemiyor). Yanındaki sahış aracı kullanıyormuş. Bir de benim alkollü olduğumu yazmış (ki olay günü 8 senedir bira bile içmemiştim) neyse ki kazadan hemen sonra hastaneye gidip rapor aldım. tahlilde alkol 0 çıktı haliyle. Herif bir de utanmadan "ayağında pantalon yok. para almak için uydurdu" demiş y*vşAk herif. Neyse. Denize giderken smokinle mi gideceğim? Tabi ki şort giydim. Dizliğim dirsekliğim kaltesli kaskım olmasa ben de haşat olurdum. Kazadan sonra 3 hafta boyunlukla gezdim. Neyse mahkeme sonucu mobese kameralarından da görüldüğü üzere karşı taraf %100 kusurlu çıktı. Evet %100. sözde şöförlüğünü yaptığı iddia edilen şahsa 6 ay ehliyetini alma ve hapis cezası verildi. Hapis cezası para cezasına çevrildi. benim "pantolonum olmadığını iddia" eden y*vşAk şöförün üzerinde 32 adet borç var. Superonline internetten bile haciz varmış. Ne çalıştığı göürlüyor ne de mal varlığı. Biz 33. sıradayz. Haliyle 5 kuruş alamadık. Motor tamiri, sağlık giderlerim ve mahkeme masrafım bana kaldı. Eskiden para ceasını ödemeyei hapse atarlardı şimdi hapis cezasını para cezasına çevirip onu da ödemeyen elini kolunu sallayarak geziyor. İşte adalet ! hayaldi gerçek oldu. O heriflerin Allah bin belasını versin. Çocuklarındna çıksın inşallah. Neyse. Sizden beteri de var. Geçmiş olsun tekrar.