erenakkus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya mesela ben şunu doğru bulmadım üyelik almadan önce posta kutum dolu bitmişti kimse mesaj atamıyordu ben sunucu alımı için konu açtım kimse bana mesaj atamadı özelden ama moderatör arkadaşımız bilmiyordur belki yetkisi var mesaj göndermeye kutumun dolu olduğunu bilmiyordur ama mesaj iletti (ticari satış için) ve PM kutuma düştü,
Forumda birçok sefer ticaret yapan hakkında bir sürü şikayet konusu açılan birkaç profil var isim vermiyeceğim tabii ki insanlar şikayetçi oluyor konular kaldırılıyor r10dan konu açılmazsa çözülmüyor bir insan ticarette bir iki hata yapar ama sürekli hata yapılması kötü niyettir bu kullanıcı kurumsal üye diye uzaklaştırmamak daha çok zarar verir.
Ayrıca bazı mesajları raporluyoruz kaldırılmıyor konu açılınca kaldırılıyor o zaman raporlarama sistemi iyi değil bence.

Bunlar şahsi olarak kendi görüşlerimdir.
Sevgiler
Kurallarda ne yazıyorsa gerçekten sadece onu uyguluyorlar. Bunun dışında keyfî bir işlem yapılması gibi bir durum yok. Çünkü moderasyon ekibiyle grupta 7/24 neredeyse her konu konuşuluyor.
Bazı reportların yapılması bazılarının yapılmaması olayı ise tamamen trafik denetimdeki gibi herkese ceza yazılmıyor bazıları sürekli yaptığı için siliniyor bazılarının ilk hataları olduğu için önce uyarılıyorlar.
Söylediğim gibi, eğer gerçekten kasıtlı bir işlem yapılır veya yapılması gereken bir işlem yapılmazsa bana bilgi verin. Sorun varsa tespit eder, çözer ve tekrar yaşanmaması için elimizden geleni yaparız.