Size özelden yazmıştım hocam. Cevap gelmedi fakat. Ücretsiz yazılımlarım başka foruma yönlendirme yapmak yasak diye silindi. Ki Forum webmaster forumuda değildi. Olsun kurallara kesinlikle saygı duyuyorum, kaç yıldır buradayım. Ama konularım kaldırıldı, hatta kalan 2-3 konum unutulmuş onuda kendim kaldırttım modlara bakabilirsiniz. Kendim ilettim bizzat. Ama açıklama (sitem) konusu yazdım, içimdekileri ifade ettim. hiçbir moda hakaret, aşağılama vs yoktu. Sitem konusu idi. Direk kaldırıldı hepsi. şimdi 2 defa birde. Bu fikir özgürlüğü olmuyor mu hocam? Platformu nasıl bir sıkıntıya sokacak hukukî açıdan? Sizden rica etsem benim silinen sitem konumda modlara hararet olan yeri ve platformu hukui açıdan sıkıntıya sokacak yeri bana iletebilirmisiniz?😊
(Yanlış anlaşılmasın, çok zoruma gitti bu durum, yıllardır bu forum'dayım, böyle konular gördükçe hep forumdan yana olurdum çünkü öylesi doğru gelirdi ama artık savunamıyorum hocam. Yani Forum değişiyor, değişsin herkez değişir ama açıklama(sitem) konulari bile siliniyor. Ben bir konu sildirtmek istediğimde arkadaşın dediği gibi silemiyoruz deniyor. amacım karalamak değil, düşüncelerimi dile getirmekdi bu konunun silinmedigini görünce. Umarım bu mesaj da silinmez de görürsünüz)
Coşkun Hocam, açıklamalarınızı çok güzel buluyorum, teşekkür ederiz. Ancak benzer olaylar zaman zaman tekrarlandığı için, bir dönem bende de premium üyeliğe sahip kişilerin biraz daha fazla dikkate alındığı yönünde bir kanaat oluşmuştu. Kasıtlı olduğunu düşünmüyorum ama bazı aksiyonlar ister istemez böyle bir algı oluşturabiliyor.
Belki “R10 yönetiminden memnun musunuz?” şeklinde bir anket yapılarak üyelerin nabzı ölçülebilir. Çünkü yıllardır burada olan herkesin mutlaka bir şekilde olumsuz bir deneyimi olmuştur. Benim de burada mağdur olduğum, hatta dolandırıldığım durumlar oldu ama buna rağmen R10'dan vazgeçmiyoruz.
Bence üyelerin yaşadığı sorunları daha yakından dinlemek ve ekipleri üyelerle daha fazla iletişim içerisinde tutmak, R10'un geleceği açısından çok daha faydalı olacaktır.
Bunların tamamı şahsi görüş ve düşüncelerimdir. Amacım eleştirmek değil, daha iyisini görmek.
SONUNA KADAR R10!
+1
Bu nedenle geçen senelere oranla daha az kullanıyorum bende r10’u maalesef
Yanlış bir algı var. Ben denk geldikçe bunu anlatmaya çalışıyorum fakat maalesef o algıyı tam olarak ortadan kaldıramıyoruz. Hakaret olmadığı sürece tabii ki yapıcı olan tüm eleştirilere açığız.
Sorunların ana kaynağını anlayabilmem için örnek konuları bana iletir misiniz?
Moderasyonun hangi tarafında eksik, hata veya yanlış varsa biz de bilelim, net olarak tespit edip gereken düzeltmeleri yapalım.
@caliente;