Bundan 2 ay önce başladı. 2 yıllık deneyimli motor sürücüsüyüm, şuana kadar hiç kaza yapmadım ve tam 1.5 ay önce o günün sabahında motorcuya götürüp bakımlarını yaptırttım ve bana geldiğinde debriyaj teli kopmak üzereydi. Motorcu onların yapmadığı yalanıyla karşılamayacağını söyledi her neyse o motor yapılırken arkadaşımın yanına gittim ve şuana kadar hiç kaza yapmadığımı arkadaşıma anlattığım günün akşamı kaza yaptım. Debriyaj teli hala kopmamıştı, benzin alayım dönerim dedim evime 8km uzaklıkta debriyaj teli koptu. 2 hafta sonra motoru hallettik ve çıktı. Akşamında debriyaj telinin somonu çıktı ve 6km servise gitmek için zarzor götürdüm motoru. Tekrar yaptırılmasından tam 1 gün sonra arkadaşım motoru sürmek istediğini park içinde 1 tur atıp vereceğini söyledi. 1. turu attı durmadı, 2. yi attı durmadı 3.'ye giderken içime çok kötü bir his geldi ve tekerler iyi değil dedim yanımdaki arkadaşıma ve bundan 5sn sonra motorla kaza yaptı. Bunuda geçtim bundan da 1 hafta sonra kız arkadaşımın motoruyla dalga geçerken her ne dediysem aynıları bende çıkmaya başladı. Sinyallerim bozuldu, frenlerim tutmamaya başladı. Çokda sorun değil diyerek ortalama 1-1.5 hafta sonra sporda sol bileğim kırıldı. Lateral raise haraketinde (hala alçılı). Bundanda ortalama 1 hafta sonra ailevi olaylar oldu ve 1 hafta uykusuz kaldım. Bundanda tam 5 gün sonra önüme bir yaya atladı ve ezmemek için sola kırdım motor düşmesin diyede sol ayağımı motor altında ezilerek dikeltim. Bundanda işte 2 gün öncesine kadar sabahında araba durduk yere sağa kırdı sonra geri düz gitti bana çarpıyordu öncesinde içimde vardı geçmeden korna çaldım ancak yinede böyle bir haraket yaptı. Akşamında ise saat 19.30 civarında yeşil ışıkta ortalama 37-41 ile sağ şeritte giderken birden bir araç karşı şeritten U dönüşü yasak yerden döndü ve aracın üstünden takla atmamak için motoru kaydırıp aracın altında kaldım motorda gelip bana çarptı. Bilincim yerimde değilken etrafımda ki insanlar onlarca soru soruyor aracın plakasını çekmeme izin verilmiyordu. Bana bir şeyin varmı diyor motoru gösteriyordum. Aracı süren kişiyi bile gördüğümü hatırlamıyorum sadece araçtaki hasarı gördüm ufak 2 göçük vardı bunlarda benim kafam ve sırtımla yaptığım şeylerdi zaten altına girerken. Ne numara bıraktı nede plakasını alabildim gitti kişi direkt. Olay yerindeki herkes aleyhime oynuyordu resmen kimse yardım etmedi polisi ararken kapattırdılar. Motorda parça olarak kesin değişmesi gereken parçaların fiyatıyla 12.500₺ ediyor grenajlar bu fiyata dahil değil. Gidon, ön fren maneti, sağ kafa dekarasyonu ve sağ ayaklık kırıldı. Yoksa sinyalimde sorunluydu altı çizik komple kırılmadığına şükrediyorum. Bu olay olmadan 20 dakika öncesinde motoru satacağım kişi ile konuşuyordum "umarım başka bir sorun çıkmaz" demişti oysaki ve olanlara bak.

Bu kadar kötü olayın sadece 2 ay öncesinden itibaren yaşamaya başlamam bence bir tesadüf değil. Ne yapsam kendimi okutsam acaba?