WebCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
muhtemelen bu konu 3dk da falan silinecek. o yüzden sekmeyi yenilemeyin kapatmayın. @Coşkun Çetin; eğer burdaysanız bu konuyu sildirmeyin ve üyelerin yorumlarını bi dinleyin en azından buna tahammül edebilirsiniz.

az önce biri konu açtı konularım neden siliniyor diye. o konusu da silinmiş komiğime gitti maxi geyiğe konu açtım, benim konumu da silmişler üye bilgisinde konu silindi diye, e silinsin veya silinmesin benim konum neden siliniyor maxigeyik küfür yok siyaset yok aşağılama yok.

gelelim şimdi bilgisiyle konu silindi konusuna, daha öncesinde ve geçenlerde de tekrar yaşadım modlardan konu silinmesini talep ederseniz hukuksal açıdan silinmiyor kitleniyor deniliyor, e silinmiyorsa az önce nasıl üye bilgisiyle konu silindi.

Son 1 senedir forumda kimse ağzını açamıyor herkes şikayetçi getirdiğiniz durum budur.

Kanıt

Herkes doğal olarak kendi yaptığı şeyin doğru olduğunu ve kendi talebinin karşılanması gerektiğini düşünüyor.
Şikayet konularında da çoğu zaman iki taraf kendisini haklı görüyor. Yönetim hangi yönde karar verirse versin bu kez diğer taraf yönetimi suçluyor. Bu döngü yaklaşık 20 yıldır çok fazla değişmedi.
Biz elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Fakat burası belirli kurallarla yönetilen bir platform.

Türkiye’de doğal olarak kanunlar ve yasal sorumluluklar var. “Özgürlük” veya “ifade özgürlüğü” dediğimiz konu da sınırsız bir alan değil.
İfade özgürlüğü; platformu hukuki olarak sıkıntıya sokacak, başka bir kişinin hakkını ihlal edecek, hakaret, tehdit, küfür veya benzeri hukuka aykırı içerikleri kapsayacak şekilde yorumlanmamalı.
Bazen ifade özgürlüğü ile her istediğimizi yazabilmeyi birbirine karıştırıyoruz.
Herkes düşüncesini elbette özgürce ifade edebilir fakat bunun da hem başkalarının haklarına hem de platformun yasal sorumluluklarına zarar vermeyecek bir sınırı olması gerekiyor.

Eğer açılan bir konu R10’u hukuki anlamda sıkıntıya sokabilecek, platformun erişimini veya faaliyetlerini riske atabilecek hassas bir içerikse bizim bu riski almamız mümkün değil.
Fakat gerçekten normal, forum kurallarına ve yasalara aykırı olmayan bir konu açtınız ve haksız yere silindiğini düşünüyorsanız bunu bana açık ve net şekilde iletmenizi gerçekten isterim.
Konuyu inceleriz, yanlış bir işlem varsa gerekeni yaparak ilgilileri uyarırız.

Kısaca R10’u sıkıntıya sokabilecek konu ve mesajları doğal olarak yıllardır siliyoruz, bundan sonra da sileceğiz. Bu konuda taviz vermemiz mümkün değil.
Moderatörler kararlarını forum kurallarına, yasalara ve mevcut duruma göre vermek zorundalar. Bunun dışında keyfî bir işlem yapıldığını düşünüyorsanız bana bildirmeniz yeterli.
Emin olun, ortada hiçbir sebep yokken kullanıcıları zorlayan veya keyfî şekilde işlem yapan bir yönetici de bu platformda uzun süre görev yapamaz.
Yeter ki bu konuları doğru şekilde ve net olarak bana iletin, iyi forumlar.