Pediatri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir insanı kandıran insan kendisini kandırıyordur. Sizden haksız yolla elde ettiği para bitecek. Yine ihtiyacı olacak. Peki sonrası. Bir Türk toplumu olarak hep kendimizle övünürüz ya iyiyiz, temiziz, adaletliyiz, kimsenin hakkını yemeyiz vs tarzında. Aslında biz tam tersiyiz toplum olarak. Maalesef bu duruma geldik. İnsanların yaptığı kötü şeyler bulaşıcı. Kötülüğü normal hale getirdiler.

Ben buradan sürekli iş arıyorum işi buldum diyip işi yapıyorum. Sonra paramı göndermiyorlar. O kadar üzücü ki. İlanlarımda belirtiyorum. Benim annem öyle hasta ki. Allahım düşmanımın bile başına vermesin. İsyan etmiyorum ama artık iyilik yapmak için de uğraşmıyorum. Çünkü insanlara bakıyorum gerçek anlamda kötüler. Hele bazıları varki iyilik yaparmış gibi gösterip kötülük yapıyorlar. İnsanı dilleriyle vuruyorlar.

Bu hayatta sadece anneme güvenirim. Hasta da olsa iyi ki var
Duygularıma tecrübe oldunuz. İnsanlığa olan ümidimiz azalıyor gitgide ama içimizde halen iyilerin olduğuna dair ufakta olsa kırıntılar var. Onlar da giderse sonra ne oluruz bilmiyorum?

Gerçekten bilmiyorum nereye gidiyoruz, neden bu haldeniz. Bizler böyle insanlar değildik, bizi bu hale kim ve neler getirdi sebebini de bilmek istiyorum.